Lekker je eigen ijsjes maken!

Zoku heeft een leuk, nieuw product op de markt gebracht, genaamd de Quick Pop Maker. Met de Zoku Quick Pop Maker maak je in een handomdraai de vrolijkste en vooral ook lekkerste ijsjes. Het is heel makkelijk en leuk. Met de Zoku Quick Pop Maker kun je de kinderen zelf hun favoriete ijsjes laten maken. Bijkomend voordeel, je kunt de ijsjes ook erg gezond maken.

Hoe werkt het?

Je vriest de Quick Pop Maker minimaal 24 uur van te voren in. Zorg er dus voor dat deze al bevroren is, alvorens je ijsjes gaat maken. Is dit zover dan haal je de Quick Pop Maker uit de vriezer en plaatst je de meegeleverde pop sticks erin. Daarna schenk je de limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder. In slechts 7 tot 9 minuten is het al bevroren en kun je heerlijk genieten van een ijsje. Zoals ik net al aangaf kun je de ijsjes ook gezonder maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om vruchtensap te gebruiken in plaats van limonade. Ook kun je vers fruit in doen. Zo worden de ijsjes niet alleen lekker, maar ben je ook verantwoordelijk bezig!

De Zoku Quick Pop Maker is te koop bij voor-thuis.nl voor 59,95 en is er is de kleuren oranje, rood, blauw, groen, paars en wit.

Lees ook:Zoku Slow Giant Lolly Maker
Lees ook:Sushi Maker | Sushi maken is nog nooit zo makkelijk geweest
Lees ook:Wel erin, nooit meer eruit
Lees ook:De leukste manier om fruit weer aantrekkelijk te maken
Lees ook:Uniek gevormde fruitschalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.