Categorie: "Budget"

De iHorn, geen speaker meer nodig!

hornforiphonea__56320_zoom

Haal het beste geluid uit je iPhone! Niet door middel van een aan te sluiten speaker, maar simpelweg door er een hoorn aan vast te maken.

Hoorns worden al eeuwen gebruikt om het geluid te versterken, deze hoorn voor je iPhone kan wel tot 13 decibel komen! Het is een zeer lichtgewichte hoorn en horizontaal en verticaal bruikbaar.

Deze iHorn is hier te koop.

Apple oordopjes XL!

500xl_lr2Waarschijnlijk herken je ze meteen, de witte oordopjes van alle Apple producten. Deze oordopjes zijn alleen net ietsjes anders, qua uiterlijk precies hetzelfde, maar qua afmeting… 500 keer zo groot!! Het zijn dan ook geen oordopjes meer (of je moet hele grote oren hebben), maar twee speakers voor aan je computer of telefoon.

Naast het uiterlijk is ook de kwaliteit van het geluid heel goed. Een leuk cadeau om dus te geven aan een Apple fan!

De 500xl oordopjes/speakers zijn hier te koop

You’ve got mail!

15a6_webmail_notifier_in_useMis geen enkele mail of melding meer tijdens werktijd, dit mailicoontje licht gelijk op wanneer er iets binnen komt! Een handig cadeautje voor iedereen op kantoor die niets mag missen!

Het is in te stellen voor bijna alle mailaccounts, Facebook- en Twittermeldingen. Per account kunnen verschillende kleuren en geluidjes gekoppeld worden. Zo weet je dus direct wat er binnen gekomen is.

De mailbox melder is hier te koop voor ongeveer €3,60!

 

Prachtige ballonnen!

Prachtige ballonnen! Gewone ballonnen zijn te saai? Geen probleem, want nu zij er de dierenballonnen! Wanneer de postbode het pakje brengt, zijn ze “slechts” 10 x 18 x 3 cm groot. Maar als je ze opblaast, groeien ze snel tot een Ø van 25 cm.

Beplak je deur met een poster

Leuk en ander cadeau voor bij de geboorte van een baby: een deurposter. De slaapkamerdeur is immers de ingang naar het domein van de kleine jongen of meid. Die mag dus best een persoonlijke stijl krijgen. Wil je de hal rustig houden, dan kan de deurposter natuurlijk altijd aan de binnenkant van de kamer worden gehangen.

Sticky pen

Ook altijd je pen kwijt? Deze pen met sterke magneet kun je zo tegen een magneetbord of koelkast werpen en hij blijft hangen. Nooit meer zoeken naar een pen! Je hebt hem altijd bij de hand.

Theedoeken die praten

Nouja, echt praten kunnen ze niet. En dat is maar goed ook, voor je het weet kletsen ze je de oren van je hoofd. Maar ze kunnen wel jouw ‘state of mind’ weergeven. Er zijn diverse leuke, nieuwe prints te verkrijgen.

Betalen met een lief vogeltje


Ach, wat een schatje. Dit allerliefste portemonneetje wil toch elk meisje hebben om haar centjes in te bewaren? En ook grote meisjes kunnen zo’n kleine beurs goed gebruiken als er maar een kleine tas meegaat en er dus niet veel ruimte is voor de grote beurs.