Geboortekrant

Als journaliste vind ik dit een echt leuk cadeau. En laat ik nu net volgende week jarig zijn…hint…hint. Bij Nee dit is geen kopie of herdruk, het is daadwerkelijk een origineel exemplaar van de krant van je geboortedag. Ik ben wel benieuwd wat er zich allemaal in de wereld heeft afgespeeld op mijn geboortedag.

KadoWereld beschikt over complete landelijke en regionale dagbladen van vrijwel iedere datum vanaf het jaar 1901. Uiteraard moet er die datum wel een krant zijn verschenen, dus ben je op een zon- of feestdag geboren, wordt het lastig.

De geboortekrant is voor € 59,95 te bestellen via Kadowereld.nl

Lees ook:Baby’s als superhelden
Lees ook:Een cadeau voor twee
Lees ook:Cadeau’s winnen?
Lees ook:Dé bril voor luie mensen
Lees ook:De leukste foto’s van jezelf kun je nu zelf maken

Eén reactie op “Geboortekrant

  1. Lief leuk en Eigen

    Mooie prijs voor zo’n unieke cadeau. Ik ga dit cadeau gebruiken voor mijn vaders verjaardag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.