Een persoonlijk kaartje blijft het beste cadeau

4685In deze tijden van sociale media lijken we soms wel eens vergeten te zijn hoe fijn het is om een kaartje te krijgen. Die gelukwensen voor je verjaardag op facebook krijg je wel van iedereen, van je beste vrienden misschien nog een sms’je… maar een persoonlijk kaartje, dat is nog eens echt speciaal. Dus vergeet heel even de gemakkelijkheidsoplossing; design je eigen kaart en verras iemand eens écht!

Mogelijkheden van een persoonlijke kaart

Bij Hallmark bijvoorbeeld zijn de mogelijkheden legio. Zoek je een kaart voor een geboorte, een trouw, een leuke en originele uitnodiging of wil je gewoon iemand zo maar eens lekker verrassen? Design je eigen kaart en je scoort geheid. Bij Hallmark kun je voor zowat alle gelegenheden standaardkaarten kiezen die je dan zelf kan opsmukken met leuke decoraties. Om het helemaal persoonlijk te maken kan je zelf kiezen welk tekstje het kaartje mag sieren. Wil je helemaal creatief aan de slag? Dan kan je bij Hallmark ook een kaartje maken met jouw eigen foto’s op. Je kiest één of meerdere leuk genomen foto’s, je zoekt een geschikte lay-out en je gaat op zoek naar een origineel en passend tekstje dat het kaartje helemaal speciaal maakt.

Fotokaart versturen

Heb je een mooie, oude foto van jou en je lief en wil je hem of haar eens verrassen? Wil je geboortekaartjes rondsturen met een schattige foto van de pasgeboren kleine spruit? Of wil je nog snel een vertederde glimlach toveren op het gezicht van een dierbare die voor dat laatste loodzware examen staat? Wat de gelegenheid ook is, design je eigen kaart en geef zo een origineel en onvergetelijk cadeau. Wedden dat je kaartje lang zal staan pronken op dat ene speciale plekje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.