Categorie: "Liefde"

Je laatste kans!

cadeau (55)

Nog niks gevonden voor moederdag en is de paniek al lichtelijk toegeslagen, wees niet bang! Geef haar gewoon een mooie cadeaubon of belevenis cadeau! De cadeaubonnen krijg je direct toegestuurd, waardoor je dus geen last heb van de levertijd.

Er is veel keuze voor massages en verwennerijen, maar ook om samen leuke momenten mee te maken zoals workshops of romantische Candle Light Cruises!

Het cadeau wat het altijd goed doet!

cadeau (54)Vrouwen en parfum, al jaren lang een geweldige combinatie. Dat de moeders dit dan ook altijd leuk vinden is niet vreemd! Een flesje parfum doet het eigenlijk altijd goed… tenzij je de verkeerde meeneemt!

Wil je jouw moeder parfum cadeau geven, kijk dan eerst even tussen haar parfumflesjes. Zijn er sommige al bijna leeg, dan weet je wat je te doen staat!

Als je geen zin hebt om naar de parfumerie te gaan, kijk dan gewoon online naar haar parfum! Je weet al welk soort het is, dus je hoeft het alleen nog maar te bestellen. Online je parfum kopen is natuurlijk zo gebeurd en snel geleverd.

The Grape Escape Wijnpuzzel

cadeau (53)

Voor de wijnliefhebber zijn er een hoop cadeaus te vinden, van flessen en glazen tot handige tools. Niet alleen handige dingen zijn leuk om te geven, een gekheidje is natuurlijk ook leuk!

Met deze wijnpuzzel zorg je er voor dat de fles niet zo maar geopend kan worden zonder het wachtwoord in te vullen! Hierdoor zullen ze zeker even moeite moeten doen voordat ze kunnen genieten van een lekker wijntje.

De wijnpuzzel is hier te koop!

 

 

Brunchen in een grot

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? 
In het oudste stukje Nederland, midden in het Zuid- Limburgse Heuvelland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Het grottenstelsel is heerlijk verwarmd en geheel in sfeer aangekleed.

Uw zondag doorbrengen in een unieke sfeer, met een gezellig brandende open haard en meer dan 400 fonkelende kaarsen. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer zal er een vijfgangen ”Grotten-Brunch” verzorgd worden. 

Amerikaanse gaf haar man 365 dagen seks cadeau

Een Amerikaanse gaf haar man voor zijn verjaardag een heel bijzonder cadeau: gegarandeerd de komende 365 dagen elke dag seks. Toen Charla Muller haar presentje bekendmaakte, schrok man Brad zo erg dat hij op een rondslingerend stuk speelgoed stapte en keihard op zijn rug landde. In eerste instantie wees hij het cadeau uit ongeloof af. Toen ze serieus bleek te zijn, stemde Brad er toch maar snel mee in. De eerste maand vond hij het allemaal geweldig, daarna begon de klad erin te komen.

Geef een sterrenhemel cadeau

Lichtvervuiling is, zeker hier in Nederland, een veel voorkomende ergenis. ‘s Nachts is het nooit echt donker, en de prachtige sterrenhemel is nauwelijks zichtbaar doordat het omgevingslicht de sterren overstemd. Astrostar is daar een oplossing voor, een sterrenprojector die je muur omtovert in een fantastische sterrenlichtshow. De Astrostar is uitgerust met een kompaslijn, aan de hand van uw locatie kan u de sterrenhemel zoals hij in uw omgeving is worden geprojecteerd.

Theedoeken die praten

Nouja, echt praten kunnen ze niet. En dat is maar goed ook, voor je het weet kletsen ze je de oren van je hoofd. Maar ze kunnen wel jouw ‘state of mind’ weergeven. Er zijn diverse leuke, nieuwe prints te verkrijgen.

Mooie doos voor mooie spullen (of prullen)

Vrouwen houden van kleine spulletjes, mannen noemen het vaak prulletjes. Maar hoe je het ook noemt, het is voor iedereen het beste om die kleine dingetjes bij elkaar op te bergen. Het scheelt rommel, het scheelt ergernis en je raakt minder snel iets kwijt. Help je moeder, vrouw of vriendin met het opruimen van haar prul/spulletjes door een mooi opbergdoosje cadeau te geven.

Voor zwoele nachten in de tuin

Een cadeau dat het altijd goed doet tegen de tijd dat het zomer begint te worden. Wij verlangen dan immers allemaal naar hogere temperaturen en lange zwoele nachten met vrienden in de tuin. Eerst barbecuen en daarna lang nazitten met een wijntje, roseetje of biertje, net waar je van houdt. Als het langzaam begint te schemeren, dan wordt het tijd om dit cadeau tevoorschijn te halen.