Categorie: "Valentijn"

Het cadeau wat het altijd goed doet!

cadeau (54)Vrouwen en parfum, al jaren lang een geweldige combinatie. Dat de moeders dit dan ook altijd leuk vinden is niet vreemd! Een flesje parfum doet het eigenlijk altijd goed… tenzij je de verkeerde meeneemt!

Wil je jouw moeder parfum cadeau geven, kijk dan eerst even tussen haar parfumflesjes. Zijn er sommige al bijna leeg, dan weet je wat je te doen staat!

Als je geen zin hebt om naar de parfumerie te gaan, kijk dan gewoon online naar haar parfum! Je weet al welk soort het is, dus je hoeft het alleen nog maar te bestellen. Online je parfum kopen is natuurlijk zo gebeurd en snel geleverd.

Een duidelijke boodschap

boxershortVoor Valentijnsdag is de boodschap altijd duidelijk, je wilt je vriend of vriendin laten zien hoeveel je van hem/haar houd. Wil jij het minder cliché houden en het een en ander duidelijk maken of gewoon een leuke boodschap achterlaten, bekijk deze speciale boxershort dan eens.

Alle gepersonaliseerde boxershorts zijn hier te vinden voor ongeveer €15,-

ps. mannen, het is er ook voor de dames!

Bescheiden, maar toch verrassend!

Brievenbusroos_Valentijnroos__1_Wil jij het bescheiden houden tijdens Valentijnsdag, maar toch wel een beetje goed voor de dag komen? Verras je geliefde dan met deze valentijnroos, geleverd op valentijnsdag natuurlijk. Verpakt in een mooi geschenkverpakking past hij precies door de brievenbus.

Voordelen van deze valentijnroos is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Typ een mooie persoonlijke boodschap op het kaartje (mag ook anoniem) en haar/zijn dag kan niet meer stuk! De valentijnroos vind je hier op valentijngifts.nl.

Dit jaar echt indruk maken met Valentijnsdag?

Elk jaar is het weer lastig genoeg om een origineel cadeau te vinden voor  je valentijn. Een kaartje en een roos vindt iedereen leuk, maar om echt indruk te maken wordt het al wat lastiger. muurtegel

Daarom komen er aankomende weken wat originele cadeaus voor jou vriend(in). Wat gaat er langs komen? Voor ieder wat wils! 14 Februari dringt natuurlijk al, daarom alvast een top 25 valentijncadeaus voor hem of haar. In deze top 25 zijn veel leuke cadeaus te vinden. Populair zijn hierbij de gepersonaliseerde producten en muurtegels, iets dat ook na Valentijnsdag nog lang zal blijven staan.

Veel succes met het vinden van het perfecte cadeautje!

 

 

Houten wenskaart

houten-kaartWil je een echt origineel verjaardagskaartje sturen? Deze houten kaart zal zeker worden gewaardeerd. Je moet er met een met, schroevendraaier of iets anders zelf je boodschap in krassen!

Zo’n mooie verpakking laat je boodschap een stuk krachtiger overkomen en wellicht verdwijnt jouw kaart als enige niet bij het oud papier.