Categorie: "WK Voetbal"

Wilt je vader nieuwe sokken?

cadeau (62)

Naast het WK voetbal komt ook Vaderdag er aan en wat is nou leuker dan dit te combineren? Wilt hij toevallig weer een van zijn standaard cadeautjes zoals nieuwe sokken, geef hem dan deze echte voetbalschoen-sokken! Hiermee lijkt het net of hij echte voetbalschoenen aan heeft, maar is het eigenlijk gewoon een held op sokken.

Ze zijn hier te koop voor €8,69!

 

De WK-spanning komt er weer aan!

cadeau (59)Nog een klein maandje voordat de WK-gekte weer van start gaat! En dat betekend…. Alles wat oranje is weer uit de kast en op zoek naar de nieuwste oranje snufjes! 13 Juni gaan onze oranje helden van start om de prestatie van vier jaar geleden misschien wel te overtreffen. Daarbij kunnen zij wel weer een beetje steun gebruiken!

Hoe leuk is het om iemand net voor het WK een leuke oranje gadget cadeau te geven! Niet alleen voor een verjaardag, maar ook een tip  voor aankomende vaderdag! Op veel websites zijn er op dit moment pagina’s te vinden vol met WK producten.

Voetbaltaart

Een leuke binnenkomer tijdens het WK is de voetbaltaart! Gemakkelijk te maken met een handige bakvorm. Naast het WK is deze taart natuurlijk het hele jaar te gebruiken, zoals tijdens verjaardagen.

De voetbaltaart bakvorm is hier te koop.