Categorie: "Gadget"

Polaroids direct uit je smartphone

Iemand in je omgeving die constant foto’s aan het maken is met zijn iPhone of iPod touch? Dan kan je hem of haar erg blij maken met de Impossible Instant Lab Black. Wat het is? Een polaroidprinter voor je smartphone!

Baby’s als superhelden

Kleine op komst? Kleed hem of haar aan als superheld! De Superhero Diaper Covers zijn grappige omslagen voor luiers, waardoor de kleine door het leven zal gaan als Batman of Superman. Zo heb je een uniek cadeau op de babyshower!

Schakelen als een samurai

samurai-sword-handle-gear-shifter-300x250Schakelen als een samurai: Het klinkt leuk, maar het is mogelijk! De Samurai Sword Gear Stick is het handvat van een samuraizwaard, maar dan omgetoverd tot koppeling! Zo verras je iedereen die bij jou in de auto stapt.

Gek op sushi?

Sushi_boxWie houdt er niet van sushi? Deze mega sushi bewaart jouw lunch in stijl! De Sushi Lunchbox is opgebouwd uit verschillende compartimenten, zodat je jouw lunch altijd veilig en vers mee kan nemen. De lunchbox is dus het ideale cadeau voor alle sushi-freaks!

Speciale vissenkom

1e55_gumball_machine_fishbowlHeeft een van je vriend(inn)en een goudvis? Dan zwemt hij waarschijnlijk in een saaie ronde vissenkom… Daar kan je nu verandering in brengen! De Gumball Machine Fishbowl is namelijk een hele speciale vissenkom, in de vorm van een kauwgomballenautomaat!