Categorie: "Vaderdag"

Cadeau voor de echte man!

cadeau (75)Is jouw vader of partner een echt beest tijdens het eten? Laat hem eten uit deze echte mannenbak! De mannenbak heeft dezelfde vorm en uitstraling van een originele honden voerbak, maar dan is er de tekst ‘MAN’ op te vinden.

In de bak past prima een groot portie eten voor deze echte man. De mannenbak is magnetron- en vaatwasser bestendig en gemaakt van uitstekende kwaliteit keramiek.

De mannenbak is te koop bij deze cadeau winkel.

Vader & zoon

cadeau (71)

Is hij sinds kort trotse vader van een zoon? Geef hem dan een vader/zoon cadeautje, helemaal gepersonaliseerd! Met deze shirtjes zal iedereen weten dat ze bij elkaar horen.

Op deze website zijn veel leuke combinatie T-shirts te vinden waar de band tussen vader en zoon leuk uitgebeeld wordt.

 

Hoe slim is jouw vader?

Is jouw vader de allerslimste? Test hem dan met de Brain String! Met deze eindeloos verslavende gadget houd je hem wel even bezig! Hij zal zich moeten bewijzen en de puzzel op moeten lossen.cadeau (70)

Bedoeling van het spel is om de knoopjes over een transparante kubus heen bewegen om zo de puzzel op te lossen.

De Brain String is hier te koop!

Tactical BBQ Gift Set!

cadeau (69)Met deze set zal je vader voortaan uitgebreid tevoorschijn komen tijdens het barbecueën! De ultieme voorbereiding is aanwezig in deze BBQ gift set. Niet een standaard schort maar met een heuse leger look zal hij voortaan achter de barbecue staan.

De vele vakjes, haakjes, en houders op het tenue zorgen ervoor dat elk barbecue gereedschap gereed staat voor gebruik. Met het special laser gestuurde gereedschap wordt het klaarmaken van gerechten nog makkelijker!

De Tactical Set is hier te koop!

11cd_tactical_bbq_apron_callouts_flat

Mr. Tea

cadeau (67)Toch liever thee dan koffie? Laat dan zien dat je een echte Mr. Tea bent met deze A-team gerelateerde mok!

Door de uitstraling van The A-team en de bling van Mr. T voel je je gelijk klaar om er vol gas tegen aan te gaan! Thee drinken zal dus nooit meer hetzelfde zijn.

De Mr. Tea mok is hier te koop voor €7,55.

Zet die barbecue maar aan!

cadeau (66)Het mooie weer is weer aanwezig en dus ook het barbecue gevoel begint weer te stijgen. Dit in combinatie met Vaderdag brengt natuurlijk het ideale cadeau! Alles wat te maken heeft met barbecues is op dit moment interessant.

Een Weber brikettenstarter is een (betaalbaar) cadeautje wat hem zeker op zal vrolijken, zo kan de barbecue gemakkelijk aangestoken worden en kan het barbecueën snel beginnen! Bij dit pakket bevinden zich ook al de premium briketten van Weber.

De Weber brikettenstarter is bij deze gadget webshop te krijgen voor €28,90

Zijn eigen whiskey pakket

cadeau (66)Helemaal gek van whiskey? Waarom zou je het dan niet zelf brouwen? Met het Age Your Own Whiskey Kit maak je de whiskey helemaal naar je eigen smaak.

In het pakket bevinden zich twee flessen van 75 ml, een whiskey vat van twee liter en twee whiskeyglazen. In de handleiding wordt helemaal uitgelegd hoe jij de beste whiskey maakt. Door het kleinere formaat van het vat duurt het proces maar drie tot zes maanden, dat ligt natuurlijk wel aan jou smaak. Het vat kan vijf keer opnieuw gebruikt worden.

De whiskey kit is hier te koop!

Tips nodig voor Vaderdag?

cadeau (65)Een leuk cadeau vinden voor je vader is vaak best wel lastig. Eerder zijn er daarom al verschillende voorbeelden geweest voor een leuk cadeautje.

Een tip voor Vaderdag is de barbecue, de zomer komt er aan en dat betekend weer lekker bakken en braden in de buitenlucht! Op deze barbecue winkel is bijvoorbeeld alles te vinden, niet alleen barbecues, maar ook heel veel accessoires, kookboeken en tips voor tijdens het barbecueën.

Op deze Vaderdag webshop vind je handige kadotips voor als je even zonder inspiratie zit! Hier staat werkelijk alles uitgestald en is er genoeg keus voor welke type vader ook. Bekijk eens de gepersonaliseerde cadeautjes bijvoorbeeld, dat zijn altijd leuke cadeautjes!

 

 

Maak je eigen pepers!

cadeau (64)Is je vader fan van lekker pittig eten en is niets pittig genoeg voor hem, laat hem dan zijn eigen extreme chili pepers maken!

In het verpakte potje is het mogelijk om de zaadjes te planten voor de eerste week. Zodra ze groot genoeg zijn kunnen ze over gezet worden in een grotere pot. Na 1 tot 2 maanden zullen de zaadjes klaar zijn voor gebruik. In het potje bevingen zich verschillende soorten pepers met een hete, aromatische en zoete smaak.

Wil je iemand dus verrassen met zijn eigen hete pepers, bekijk ze dan hier.