Categorie: "App"

Speel je apps in real life (deel 2)!

appfishing3Waar we woensdag de shooter uitlichtte is deze er ook om mee te vissen! Maak de ultime viservaring mee, gewoon in je huiskamer!

Ook bij deze hengel zit een gratis app waarin je echt aan het vissen bent.  Je kunt met de app ook kiezen voor verschillende uitdagingen en omgevingen. De hengel heeft een fantastisch sportdesign, is ergonomisch en makkelijk in gebruik.

De Fishing App hengel is geschikt voor iPhone, iPod Touch en de meeste Android apparaten. Hij is hier te koop.

 

 

 

Speel je apps in real life!

appblastera__53196_zoomHet spelen van een spelletje op je telefoon zal nooit meer hetzelfde zijn! Met dit geweer, speciaal gemaakt voor de iphone, is het net of je in het echt aan het schieten bent.

Download de gratis app en beginnen maar, kijk door het scherm van je telefoon en het is net of ze echt voor je lopen!

De appblaster is hier te koop!

Geef een app cadeau

Iemand verassen met een leuk cadeautje kan op vele manieren. Ken jij iemand met een iPhone dan kun je die verassen op een hele leuke en originele manier. De mogelijkheid om een cadeau te geven via de app store was er al, maar met de huidige update iOs 6, is daar een hele handige functie bijgekomen. Zo kun je tal van leuke applicaties cadeau geven. Er zijn inmiddels zo veel applicaties dat er altijd wel een bij zit die leuke is voor de jarige.