Muursticker echte eyecatcher

www.ambiance-live.com

Momenteel ben ik helemaal druk met het zoeken naar een huis. Een eerste koophuis nog wel! Spannend dus. Maar eigenlijk ben ik vooral druk met de indeling van mijn huis dat ik nog niet heb. Kijk mijn oude interieur kan nog wel mee, maar dit huis moet natuurlijk per-fect worden. Typisch vrouwen? Ik denk het wel.
Maar zo kwam ik ook deze leuke site tegen, waar je stickers kunt kopen voor in heel je huis. Echt overal. Echt….overal. Wc-brillen, muren, tegels, zelfs voor je laptop kun je ze kopen. En naast het ruime assortiment aan designs kun je ook nog je eigen kleuren kiezen, zodat het de perfecte match is met je interieur. Got to love it toch? Maar ook heel erg geschikt om cadeau te doen, want de stickers zijn absoluut niet duur. Voor gemiddeld €20.- heb je een originele sticker waarmee je een echt eyecatcher in huis haalt. Hmmm, nu vlug door zoeken naar een huis, zodat ik legitiem op deze site kan gaan bestellen. http://www.ambiance-live.com

Lees ook:Plak je cadeau vol stickers
Lees ook:Duurzaam & design
Lees ook:Sinterklaasspel: goede en foute cadeaus
Lees ook:Breng je huis tot leven met muurstickers
Lees ook:Leukste manier om kinderen hun jas op te laten hangen

3 reacties op “Muursticker echte eyecatcher

  1. Arun

    Mooi idee! De muurstickers veranderen heel de look van een kamer in een handomdraai

      /   Beantwoorden  / 
  2. Arabprints

    Tof idee… muurstickers zijn inderdaad erg trdndy en geven jouw kamer net even dat extraatje.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.