Categorie: "Kids"

Sinterklaasboeken voor 5 december

230-lobbesSinterklaas heeft samen met zijn hulppieten de leukste sinterklaasboeken voor je geselecteerd. Van spelletjes-, liedjes- en kleurboeken tot leuke verhaaltjes om zelf te lezen. Voor boeken zoals Piet kan dat niet, Het grote Sinterklaasboek, Sinterklaas speelpret en de beste sinterklaascadeau’s ben je bij speelgoedwinkel Lobbes aan het juiste adres.

Vader & zoon

cadeau (71)

Is hij sinds kort trotse vader van een zoon? Geef hem dan een vader/zoon cadeautje, helemaal gepersonaliseerd! Met deze shirtjes zal iedereen weten dat ze bij elkaar horen.

Op deze website zijn veel leuke combinatie T-shirts te vinden waar de band tussen vader en zoon leuk uitgebeeld wordt.

 

Maak handig gebruik van onze kleine kruipers!

cadeau (60)

Ze kruipen zo’n beetje het hele huis rond en als je even niet op let zijn ze er zo vandoor! Maar ga je hier niet handig gebruik van maken? Deze handige baby mop maakt van kruipende baby een schoonmaakmachine!

Het scheelt niet alleen tijd en moeite, maar het is ook nog eens heel schattig! Het pakje is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie baby maten.

Baby mop, kruip en het vuil is weg!

De WK-spanning komt er weer aan!

cadeau (59)Nog een klein maandje voordat de WK-gekte weer van start gaat! En dat betekend…. Alles wat oranje is weer uit de kast en op zoek naar de nieuwste oranje snufjes! 13 Juni gaan onze oranje helden van start om de prestatie van vier jaar geleden misschien wel te overtreffen. Daarbij kunnen zij wel weer een beetje steun gebruiken!

Hoe leuk is het om iemand net voor het WK een leuke oranje gadget cadeau te geven! Niet alleen voor een verjaardag, maar ook een tip  voor aankomende vaderdag! Op veel websites zijn er op dit moment pagina’s te vinden vol met WK producten.

Voetbaltaart

Een leuke binnenkomer tijdens het WK is de voetbaltaart! Gemakkelijk te maken met een handige bakvorm. Naast het WK is deze taart natuurlijk het hele jaar te gebruiken, zoals tijdens verjaardagen.

De voetbaltaart bakvorm is hier te koop.

Is het een vogel? Is het een vliegtuigje?

cadeau (57)Nee! Het is de Mini Drone Quadcopter 2.0! De stoere mini drone is een cadeau waar menig kind (en vader) vele speeluren in kwijt kan!

Met zijn vele technische snufjes kan hij veel manoeuvres uitvoeren, zo kan je bij het starten gewoon de licht ingooien, hij stabiliseert zich namelijk automatisch. Verder heeft de drone bereik binnen een straal van 120 meter en kan hij zo’n 8 minuten achter elkaar vliegen!

Voor de echte gadgetliefhebbers is het ook mogelijk om ermee te filmen. Hoewel het niet meegeleverd is, is het wel mogelijk om een camera er op aan te sluiten.

De Mini Drone Quadcopter 2.0 is hier te koop!

Het functionele badeentje!

cadeau (56)

Iedereen kent ze wel, de wereldbekende badeentjes! De plastic eendjes waar de allerkleinste onder ons mee kunnen spellen. Naast het drijven doet het standaard badeendje vrij weinig, maar daar is nu verandering in gekomen! Met de iDuck heb je de beschikking over een drijvende speaker!

Door je mobiel aan te sluiten op de transmitter (in de vorm van een ei) maakt je mobiel connectie met de badeend. Op deze manier kan je je eigen muziek af laten spelen. Naast je eigen muziek heeft het eendje ook de functie om radio af te spelen.

De iDuck is 13 x 10.5 x 10cm groot en is hier te koop.

Gecrashde 3D lampen!

cadeau (47)

Er zijn tegenwoordig veel verschillende slaapkamerlampen, maar wat vinden onze jongere generatie hiervan? De kleintjes zullen met deze gave 3D lampen zeker tevreden zijn! Er zijn 3D lampen in veel verschillende vormen die inspelen op de hobby of interesses.

De lampen beschikken over een wandsticker waardoor het lijkt alsof ze echt in de muur vast zitten. Verder zijn ze draadloos waardoor het nog meer 3D effect krijgt!

Verschillende soorten

Voor de sport fanatics zijn er lampen in de vorm van een voetbal, een tennisbal, een basketbal of een hockey puck! Naast de sport 3D lampen zijn ze er ook nog in de vorm van auto’s, hier is de neus van de auto dwars door de muur gecrasht. Er is de mustang, de ferrari en de classic auto!

De 3D lampen zijn hier te koop!

Last van een lastige eter?

cadeau (46)Je kent het vast nog wel van vroeger! Net doen alsof er een vliegtuig aan komt waardoor het eten ineens heel leuk werd. Met dit cadeautje hoef je niet meer alsof te doen! Met de Air Fork One zal er namelijk echt een vliegtuig het eten komen leveren.

Deze vork zal het gemiddelde kind niet kunnen weerstaan! Het enige wat je nog moet doen is zelf het geluid er bij maken…

De Air Fork One is hier te koop.