Tip voor een origineel cadeau: laat iets bedrukken

Hoe vaak geven we elkaar niet een cadeaubon omdat we simpelweg niet weten waar we de ander blij mee kunnen maken? Een gemiste kans, want juist met een persoonlijk, zelf uitgezocht cadeau scoor je punten. Helemaal leuk wordt het bovendien wanneer je jouw cadeau laat personaliseren.

Een T-shirt bedrukken is bijvoorbeeld dé manier om iemand te verrassen met een customized cadeau. Laat een foto van jou en diegene die je wilt verrassen, afdrukken op een T-shirt in een kleur naar keuze. Persoonlijker wordt het niet. Of wat dacht je van een afbeelding van zijn/haar favoriete bloemsoort, vakantiebestemming of huisdier? Succes gegarandeerd.

De T-shirts zijn van Reclameland zijn er in alle kleuren van de regenboog. Je hebt ze voor kinderen en volwassenen. En zelfs de plek waar je de afbeelding afgedrukt wilt hebben, is tot op de centimeter nauwkeurig te bepalen. Last-minute een cadeau nodig? No sweat! Jouw bedrukte T-shirt kan met spoed worden verzonden. Bovendien is de verzending gratis. Probeer het maar eens en wedden dat je nooit meer cadeaukeuzestress hebt.