Categorie: "Keuken"

Cadeau voor de echte man!

cadeau (75)Is jouw vader of partner een echt beest tijdens het eten? Laat hem eten uit deze echte mannenbak! De mannenbak heeft dezelfde vorm en uitstraling van een originele honden voerbak, maar dan is er de tekst ‘MAN’ op te vinden.

In de bak past prima een groot portie eten voor deze echte man. De mannenbak is magnetron- en vaatwasser bestendig en gemaakt van uitstekende kwaliteit keramiek.

De mannenbak is te koop bij deze cadeau winkel.

Tactical BBQ Gift Set!

cadeau (69)Met deze set zal je vader voortaan uitgebreid tevoorschijn komen tijdens het barbecueën! De ultieme voorbereiding is aanwezig in deze BBQ gift set. Niet een standaard schort maar met een heuse leger look zal hij voortaan achter de barbecue staan.

De vele vakjes, haakjes, en houders op het tenue zorgen ervoor dat elk barbecue gereedschap gereed staat voor gebruik. Met het special laser gestuurde gereedschap wordt het klaarmaken van gerechten nog makkelijker!

De Tactical Set is hier te koop!

11cd_tactical_bbq_apron_callouts_flat

Zet die barbecue maar aan!

cadeau (66)Het mooie weer is weer aanwezig en dus ook het barbecue gevoel begint weer te stijgen. Dit in combinatie met Vaderdag brengt natuurlijk het ideale cadeau! Alles wat te maken heeft met barbecues is op dit moment interessant.

Een Weber brikettenstarter is een (betaalbaar) cadeautje wat hem zeker op zal vrolijken, zo kan de barbecue gemakkelijk aangestoken worden en kan het barbecueën snel beginnen! Bij dit pakket bevinden zich ook al de premium briketten van Weber.

De Weber brikettenstarter is bij deze gadget webshop te krijgen voor €28,90

Maak je eigen pepers!

cadeau (64)Is je vader fan van lekker pittig eten en is niets pittig genoeg voor hem, laat hem dan zijn eigen extreme chili pepers maken!

In het verpakte potje is het mogelijk om de zaadjes te planten voor de eerste week. Zodra ze groot genoeg zijn kunnen ze over gezet worden in een grotere pot. Na 1 tot 2 maanden zullen de zaadjes klaar zijn voor gebruik. In het potje bevingen zich verschillende soorten pepers met een hete, aromatische en zoete smaak.

Wil je iemand dus verrassen met zijn eigen hete pepers, bekijk ze dan hier.

De WK-spanning komt er weer aan!

cadeau (59)Nog een klein maandje voordat de WK-gekte weer van start gaat! En dat betekend…. Alles wat oranje is weer uit de kast en op zoek naar de nieuwste oranje snufjes! 13 Juni gaan onze oranje helden van start om de prestatie van vier jaar geleden misschien wel te overtreffen. Daarbij kunnen zij wel weer een beetje steun gebruiken!

Hoe leuk is het om iemand net voor het WK een leuke oranje gadget cadeau te geven! Niet alleen voor een verjaardag, maar ook een tip  voor aankomende vaderdag! Op veel websites zijn er op dit moment pagina’s te vinden vol met WK producten.

Voetbaltaart

Een leuke binnenkomer tijdens het WK is de voetbaltaart! Gemakkelijk te maken met een handige bakvorm. Naast het WK is deze taart natuurlijk het hele jaar te gebruiken, zoals tijdens verjaardagen.

De voetbaltaart bakvorm is hier te koop.

Last van een lastige eter?

cadeau (46)Je kent het vast nog wel van vroeger! Net doen alsof er een vliegtuig aan komt waardoor het eten ineens heel leuk werd. Met dit cadeautje hoef je niet meer alsof te doen! Met de Air Fork One zal er namelijk echt een vliegtuig het eten komen leveren.

Deze vork zal het gemiddelde kind niet kunnen weerstaan! Het enige wat je nog moet doen is zelf het geluid er bij maken…

De Air Fork One is hier te koop.

Maak van elk ontbijt een feestje!

cadeau

In een eerder bericht lieten we al zien hoe je je geliefde een verrassend ontbijtje kan geven, maar dat kan op nog veel meer leuke manieren! Met de Eivormen van Monkey Business maak je elk eitje net iets anders.

Maak je eitje in de vorm van een gezicht of een prachtige zonneschijn. Het eten zal zo een stuk leuker worden! De eivorm is gemaakt van siliconen en zijn gemakkelijk in gebruik, wanneer de eivorm in de pan licht hoef je alleen maar de eieren kapot te slaan in de bril of de zon. cadeau (45)Vervolgens zal het eiwit vanzelf in de vorm lopen.

De eivormen zijn te koop op Gadgethouse.nl

Al klaar voor het barbecue seizoen?

823757_Weber_s_Burger

Nadat we al enkele mooie dagen gehad hebben, zal de barbecue vast al eens naar buiten zijn gehaald. Maar hoe ging dat nou? Niet tevreden over zijn of haar kookkunsten of wil hij zelf juist veel leren? Geef dan een kookboek van Weber cadeau!

Weber heeft veel verschillende kookboeken waarbij de beste recepten worden uitgelicht. De ontvanger van een Weber kookboek zal dan ook zeker zoet zijn voor aankomende zomer.

De Weber kookboeken vind je op voor-thuis.nl voor €14,95