Categorie: "Tuin en balkon"

Balkon BBQ

Heb je geen tuin, maar wel een balkon en je wil toch graag barbecueën met houtskool? Deze houtskool barbecue kan je gewoon aan je balkon hangen. Super handig. Met een simpele klik bevestig je de barbecue al op de balkonrand. De barbecue is ideaal voor als je niet veel ruimte hebt.

Verrassende combinatie tussen een balkonbak en een tafel

De Elho Corsica Flower Bridge balkonbak is een ideaal cadeautje voor mensen met een balkon. Het is een slimme en verrassende combinatie tussen een balkonbak en een tafel. Daardoor kun je hem helemaal zelf naar wens gebruiken. Zo kun je het balkon sfeervol decoreren door er bijvoorbeeld leuke bloemen in te zetten, maar kun je de balkonbak ook voor praktische doeleinde gebruiken.

Vele handen maken licht werk

Nieuw huis, verbouwing op stapel of gaat de tuin op de schop? Je zoon of dochter wil niets anders dan papa en mama helpen en dan natuurlijk het liefste met ‘echt’ gereedschap of materieel. Deze prachtige rode kruiwagen zal dan ook een schot in de roos zijn.

Ook bij ‘gewoon’ snoeiwerk in de tuin komt de kruiwagen al goed van pas. Geef uw kind veger en blik en terwijl u snoeit, zorgt de kleine tuinman of -vrouw ervoor dat al het snoeihout netjes in de kruiwagen belandt.

Picknicken met droge billen

Ken je dat? Het je net een prachtig plekje gevonden om met zijn allen neer te strijken voor een uitgebreide pciknick, blijkt het gras nog net een beetje vochtig. Vochtig genoeg om na vijf minuten al een natte plakbroek te krijgen. Ideaal om dan een echt picknickkleed met een geplastificeerde onderzijde bij je te hebben.

Villa voor mussen en mezen

Wildlife Gardens voederautomaat Townhouse is ontwikkeld om te passen in een meer stedelijk milieu. De huisjes met een stedelijke vormgeving vormen een verzamelplaats voor allerlei soorten kleine tuinvogels maar geven bovendien een verfraaiing van het stadsbeeld.

Rubberen schapen…?


Je voeten blijven heerlijk droog en schoon met deze rubberen laarzen van Wanted. Regen of geen regen je kunt gewoon naar buiten met deze schapenlaarzen aan je voeten. De laarzen zijn geschikt onder werkkleding maar ook ideaal voor in je vrije tijd.

Alles bij de hand


Met deze set van Barbecook maakt u elke barbecue liefhebber blij! Het handige schort is voorzien van vakjes waarin barbecuegerei zit. Zo raakt u nooit iets kwijt en kunt u meteen ingrijpen als het vlees te gaar wordt.

Voor zwoele nachten in de tuin

Een cadeau dat het altijd goed doet tegen de tijd dat het zomer begint te worden. Wij verlangen dan immers allemaal naar hogere temperaturen en lange zwoele nachten met vrienden in de tuin. Eerst barbecuen en daarna lang nazitten met een wijntje, roseetje of biertje, net waar je van houdt. Als het langzaam begint te schemeren, dan wordt het tijd om dit cadeau tevoorschijn te halen.