Categorie: "Verlichting"

Gecrashde 3D lampen!

cadeau (47)

Er zijn tegenwoordig veel verschillende slaapkamerlampen, maar wat vinden onze jongere generatie hiervan? De kleintjes zullen met deze gave 3D lampen zeker tevreden zijn! Er zijn 3D lampen in veel verschillende vormen die inspelen op de hobby of interesses.

De lampen beschikken over een wandsticker waardoor het lijkt alsof ze echt in de muur vast zitten. Verder zijn ze draadloos waardoor het nog meer 3D effect krijgt!

Verschillende soorten

Voor de sport fanatics zijn er lampen in de vorm van een voetbal, een tennisbal, een basketbal of een hockey puck! Naast de sport 3D lampen zijn ze er ook nog in de vorm van auto’s, hier is de neus van de auto dwars door de muur gecrasht. Er is de mustang, de ferrari en de classic auto!

De 3D lampen zijn hier te koop!

Kurk kaarsen

Deze kurk kaarsen zijn ideaal voor een romantische en sfeervolle verassing. De kaarsen zien eruit als een echte kurk. Ze kunnen dan ook op elke wijnfles geplaatst worden. Zo heb je de ideale combinatie voor een romantische avond. Namelijk wijn en kaarsen. De kaarsen hebben een brandtijd van circa 2.5-3 uur. Daarmee gaan ze mee tot het einde van het etentje.

Sfeervolle regenboog kaarsen

Deze regenboog kaarsen zorgen voor de beste sfeer in huis. Ik zich wel kaars, maar eigenlijk zijn het geen echte kaarsen. Ze zijn namelijk elektrische en volledig zelf te bedienen met de bijgeleverde afstandbediening. Je hebt dus ook nooit meer last van druipend kaarsvet. Daarnaast heb je met deze kaarsen ook geen last van brandgevaar. Ze geven immers geen warmte af. Met de afstandbediening kan je de kaars zelf vanaf de bank van kleur laten veranderen. Net de kleur die past bij je stemming.

Breng sfeer in huis met de tetris lamp

Tetris is sinds de uitgave in de jaren tachtig één van de bekendste computerspellen aller tijden geworden. Hoe leuk is het om terug te gaan naar de tijd dat deze simpele spellen nog gespeeld werden. De tetris lamp  is fel gekleurd in allerlei verschillende kleuren, waardoor je veel kleuren in je kamer creëert.