Categorie: "Met een knipoog"

Cadeau voor de echte man!

cadeau (75)Is jouw vader of partner een echt beest tijdens het eten? Laat hem eten uit deze echte mannenbak! De mannenbak heeft dezelfde vorm en uitstraling van een originele honden voerbak, maar dan is er de tekst ‘MAN’ op te vinden.

In de bak past prima een groot portie eten voor deze echte man. De mannenbak is magnetron- en vaatwasser bestendig en gemaakt van uitstekende kwaliteit keramiek.

De mannenbak is te koop bij deze cadeau winkel.

Vader & zoon

cadeau (71)

Is hij sinds kort trotse vader van een zoon? Geef hem dan een vader/zoon cadeautje, helemaal gepersonaliseerd! Met deze shirtjes zal iedereen weten dat ze bij elkaar horen.

Op deze website zijn veel leuke combinatie T-shirts te vinden waar de band tussen vader en zoon leuk uitgebeeld wordt.

 

Tactical BBQ Gift Set!

cadeau (69)Met deze set zal je vader voortaan uitgebreid tevoorschijn komen tijdens het barbecueën! De ultieme voorbereiding is aanwezig in deze BBQ gift set. Niet een standaard schort maar met een heuse leger look zal hij voortaan achter de barbecue staan.

De vele vakjes, haakjes, en houders op het tenue zorgen ervoor dat elk barbecue gereedschap gereed staat voor gebruik. Met het special laser gestuurde gereedschap wordt het klaarmaken van gerechten nog makkelijker!

De Tactical Set is hier te koop!

11cd_tactical_bbq_apron_callouts_flat

Mr. Tea

cadeau (67)Toch liever thee dan koffie? Laat dan zien dat je een echte Mr. Tea bent met deze A-team gerelateerde mok!

Door de uitstraling van The A-team en de bling van Mr. T voel je je gelijk klaar om er vol gas tegen aan te gaan! Thee drinken zal dus nooit meer hetzelfde zijn.

De Mr. Tea mok is hier te koop voor €7,55.

Wilt je vader nieuwe sokken?

cadeau (62)

Naast het WK voetbal komt ook Vaderdag er aan en wat is nou leuker dan dit te combineren? Wilt hij toevallig weer een van zijn standaard cadeautjes zoals nieuwe sokken, geef hem dan deze echte voetbalschoen-sokken! Hiermee lijkt het net of hij echte voetbalschoenen aan heeft, maar is het eigenlijk gewoon een held op sokken.

Ze zijn hier te koop voor €8,69!

 

Maak handig gebruik van onze kleine kruipers!

cadeau (60)

Ze kruipen zo’n beetje het hele huis rond en als je even niet op let zijn ze er zo vandoor! Maar ga je hier niet handig gebruik van maken? Deze handige baby mop maakt van kruipende baby een schoonmaakmachine!

Het scheelt niet alleen tijd en moeite, maar het is ook nog eens heel schattig! Het pakje is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie baby maten.

Baby mop, kruip en het vuil is weg!

Het functionele badeentje!

cadeau (56)

Iedereen kent ze wel, de wereldbekende badeentjes! De plastic eendjes waar de allerkleinste onder ons mee kunnen spellen. Naast het drijven doet het standaard badeendje vrij weinig, maar daar is nu verandering in gekomen! Met de iDuck heb je de beschikking over een drijvende speaker!

Door je mobiel aan te sluiten op de transmitter (in de vorm van een ei) maakt je mobiel connectie met de badeend. Op deze manier kan je je eigen muziek af laten spelen. Naast je eigen muziek heeft het eendje ook de functie om radio af te spelen.

De iDuck is 13 x 10.5 x 10cm groot en is hier te koop.