Categorie: "Zwangerschap"

Maak handig gebruik van onze kleine kruipers!

cadeau (60)

Ze kruipen zo’n beetje het hele huis rond en als je even niet op let zijn ze er zo vandoor! Maar ga je hier niet handig gebruik van maken? Deze handige baby mop maakt van kruipende baby een schoonmaakmachine!

Het scheelt niet alleen tijd en moeite, maar het is ook nog eens heel schattig! Het pakje is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie baby maten.

Baby mop, kruip en het vuil is weg!

Zo vind je een geschikt kraamcadeau

luiertas-building-the-foundationJe kent het wel: een vriendin of familielid heeft net een baby’tje gekregen en je bent uitgenodigd voor de kraamvisite. Leuk, maar wat moet je voor cadeau meenemen? Je komt al snel uit op babykleertjes (maar welke maat?), speelgoed (worden papa en mama daar echt blij van?) of een envelopje met geld (niet heel persoonlijk). Herken je dit? Dan wordt het tijd dat je eens een kijkje neemt op het internet, want daar zijn vele leuke en originele babyartikelen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld op www.babyartikelen.nl.

Picknicken met droge billen

Ken je dat? Het je net een prachtig plekje gevonden om met zijn allen neer te strijken voor een uitgebreide pciknick, blijkt het gras nog net een beetje vochtig. Vochtig genoeg om na vijf minuten al een natte plakbroek te krijgen. Ideaal om dan een echt picknickkleed met een geplastificeerde onderzijde bij je te hebben.

Dansende kikkers

Eigenlijk alle babies en kleine kinderen hebben wel een muziekdoosje op hun kamer. Bij het slapen gaan trekt mama of papa even aan het touwtje en er gaat een lieflijk slaapliedje spelen. Bij deze muziekdoos wordt er een sleuteltje opgedraaid, waarna eveneens een muziekje gaat spelen. Daarbij zullen de kikkertjes een rondewals dansen.

Beplak je deur met een poster

Leuk en ander cadeau voor bij de geboorte van een baby: een deurposter. De slaapkamerdeur is immers de ingang naar het domein van de kleine jongen of meid. Die mag dus best een persoonlijke stijl krijgen. Wil je de hal rustig houden, dan kan de deurposter natuurlijk altijd aan de binnenkant van de kamer worden gehangen.

Hollands memobord

In elk gezin (lees: man, vrouw en een of meer kinderen) is een memobord een hoogst noodzakelijk ‘kwaad’. Ieder gezinslid heeft zijn of haar eigen agenda (en meestal is het moeders die alle agenda’s als een volwaardige secretaresse bij moet houden). Een memobord dient dan als geheugensteuntje, voor die dingen die echt niet vergeten mogen worden.

Om blij van te worden


Heb je een feestje gegeven, heb je veel cadeaus gekregen, ben je vreselijk in de watten gelegd? Met deze kaartjes kun je op een heel eenvoudige manier je dank uitspreken. Stuur ze naar al je familieleden, vrienden en kennissen die jou een warm hart toedragen en laat ze weten dat jij hen waardeert.

Laat zien dat je een trotse moeder bent

Nu kun je op een hippe manier laten zien dat jij ook trots bent om mama te zijn. Alle kettingen zijn met de hand en met veel zorg, aandacht en liefde door een echt Proud MaMa in elkaar gezet.

Collectie Very Proud; deze ketting is voor de opper MAMA, als jij aan de hele wereld wilt laten zien dat je echt PROUD bent dan is dit een must. Het principe van de ketting is basis ketting + label onder het Proud MaMa label hangen kralen van het aantal kinderen dat je hebt. Verkrijgbaar in Roze en of Blauw 1 2 of 3 kralen, boven de 3 op bestelling.