Categorie: "Verhuizing"

Citatenboek: Een droomhuis

Een huis is een dierbaar bezit, of het nu een villa is of een hutje op de hei. In dit gepersonaliseerde boek staan inspirerende oneliners over (ver)huizen en alles wat een huis tot een droomhuis maakt.
Je vindt hier honderden vrolijke uitspraken van bekende nationale en internationale personen als Bill Cosby, Woody Allen, John Irving, Heere Heeresma, Robert Kennedy en vele anderen. Een mooi en persoonlijk cadeau!

Polkadot keukenklok

Van modern tot landelijk, van desin tot klassiek. Deze klok fleurt elke keuken op. Ook op een kinderkamer, studeerkamer of zelfs in de woonkamer doet dit gekleurde bord het erg goed als klok aan de wand.

Hollands memobord

In elk gezin (lees: man, vrouw en een of meer kinderen) is een memobord een hoogst noodzakelijk ‘kwaad’. Ieder gezinslid heeft zijn of haar eigen agenda (en meestal is het moeders die alle agenda’s als een volwaardige secretaresse bij moet houden). Een memobord dient dan als geheugensteuntje, voor die dingen die echt niet vergeten mogen worden.

RVS kruidenrekje

Praktische cadeaus vallen niet altijd in de smaak, tenzij het een smaakvol cadeau is. Dit kruidenrekje van Xenos valt op door zijn eenvoud. Het rvs past eigenlijk in elke stijl, van landelijk tot design. Leuk presentje bij een verhuizing of huwelijk ( als aanvulling op de uitzet).

Sleutel Pietje

Wat klimt daar nou over de koelkast of magneetbord? Het is Key Pete, de supersterke magnetische sleutelhouder! De ene arm van Pete hang je aan een metalen oppervlak zodat dan de andere magnetische arm je sleutelbos draagt. De magneet is zo sterk dat er echt een hele flink bos aan blijft hangen. Handig want zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken.

Met de deur in huis… glijden

Leuk cadeautje voor iemand die pas verhuisd is. Want het klapperen van een deur moet natuurlijk niet de pas gestucte muur beschadigen. Dan zouden al die weekenden en avonden klussen voor niets zijn geweest. Deze bananenschil houdt de deur tegen. Praktisch cadeau met een knipoog.

prijs: € 24,95 | bron: www.ffshoppen.nl

Voor zwoele nachten in de tuin

Een cadeau dat het altijd goed doet tegen de tijd dat het zomer begint te worden. Wij verlangen dan immers allemaal naar hogere temperaturen en lange zwoele nachten met vrienden in de tuin. Eerst barbecuen en daarna lang nazitten met een wijntje, roseetje of biertje, net waar je van houdt. Als het langzaam begint te schemeren, dan wordt het tijd om dit cadeau tevoorschijn te halen.

Om blij van te worden


Heb je een feestje gegeven, heb je veel cadeaus gekregen, ben je vreselijk in de watten gelegd? Met deze kaartjes kun je op een heel eenvoudige manier je dank uitspreken. Stuur ze naar al je familieleden, vrienden en kennissen die jou een warm hart toedragen en laat ze weten dat jij hen waardeert.