Categorie: "Huwelijk"

Hoezo een saaie standaard kalender?

cadeau kado (1)Hoezo altijd een saaie standaard kalender als de kalender ook gepersonaliseerd kan worden? Ontwerp online je mooiste foto’s op de kalender en creëer zo een mooi geheel.

Een leuk cadeau om de ontvanger elke maand weer te herinneren aan dat ene moment, of die ene persoon.

Een eigen kalender kan je hier maken!

 

Wat er gebeurde in zijn of haar geboortejaar

DVD-1964Gepersonaliseerde producten zijn altijd leuk om te krijgen (en om te geven!), het geeft net dat beetje extra dan een normaal cadeautje.  bijvoorbeeld leuk om te geven aan iemand die Abraham of Sarah wordt is deze dvd met wat er gebeurde in zijn of haar geboortejaar. Op deze manier ga je weer even terug in de tijd en beleef je alles weer opnieuw.

De dvd’s zijn voor elk jaar te koop en bevatten meer dan een uur aan beeldmateriaal. Dat wordt een uur lang lachen, gieren, brullen om danspasjes, modeflaters en rare kapsels!

De dvd’s zijn hier te koop voor €12,99!

Brunchen in een grot

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? 
In het oudste stukje Nederland, midden in het Zuid- Limburgse Heuvelland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Het grottenstelsel is heerlijk verwarmd en geheel in sfeer aangekleed.

Uw zondag doorbrengen in een unieke sfeer, met een gezellig brandende open haard en meer dan 400 fonkelende kaarsen. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer zal er een vijfgangen ”Grotten-Brunch” verzorgd worden. 

Amerikaanse gaf haar man 365 dagen seks cadeau

Een Amerikaanse gaf haar man voor zijn verjaardag een heel bijzonder cadeau: gegarandeerd de komende 365 dagen elke dag seks. Toen Charla Muller haar presentje bekendmaakte, schrok man Brad zo erg dat hij op een rondslingerend stuk speelgoed stapte en keihard op zijn rug landde. In eerste instantie wees hij het cadeau uit ongeloof af. Toen ze serieus bleek te zijn, stemde Brad er toch maar snel mee in. De eerste maand vond hij het allemaal geweldig, daarna begon de klad erin te komen.

Geef een sterrenhemel cadeau

Lichtvervuiling is, zeker hier in Nederland, een veel voorkomende ergenis. ‘s Nachts is het nooit echt donker, en de prachtige sterrenhemel is nauwelijks zichtbaar doordat het omgevingslicht de sterren overstemd. Astrostar is daar een oplossing voor, een sterrenprojector die je muur omtovert in een fantastische sterrenlichtshow. De Astrostar is uitgerust met een kompaslijn, aan de hand van uw locatie kan u de sterrenhemel zoals hij in uw omgeving is worden geprojecteerd.

Polkadot keukenklok

Van modern tot landelijk, van desin tot klassiek. Deze klok fleurt elke keuken op. Ook op een kinderkamer, studeerkamer of zelfs in de woonkamer doet dit gekleurde bord het erg goed als klok aan de wand.

Theedoeken die praten

Nouja, echt praten kunnen ze niet. En dat is maar goed ook, voor je het weet kletsen ze je de oren van je hoofd. Maar ze kunnen wel jouw ‘state of mind’ weergeven. Er zijn diverse leuke, nieuwe prints te verkrijgen.

Heb je nog kleren om aan te trekken?

Deze blauwe waszak geeft aan hoeveel weken was je hebt opgespaard en hoe lang je dus nog te gaan hebt voordat je toch echt die wasmachine aan moet gaan zetten. Tenzij je het geen probleem vindt om in je blootje rond te lopen natuurlijk. De reis waszak, die overigens ook erg leuk is om gewoon thuis te gebruiken, heeft een handig koord om hem af te sluiten. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je vieze was er ook in blijft en er niet uit valt.