Categorie: "Vrouwen"

Je laatste kans!

cadeau (55)

Nog niks gevonden voor moederdag en is de paniek al lichtelijk toegeslagen, wees niet bang! Geef haar gewoon een mooie cadeaubon of belevenis cadeau! De cadeaubonnen krijg je direct toegestuurd, waardoor je dus geen last heb van de levertijd.

Er is veel keuze voor massages en verwennerijen, maar ook om samen leuke momenten mee te maken zoals workshops of romantische Candle Light Cruises!

Het cadeau wat het altijd goed doet!

cadeau (54)Vrouwen en parfum, al jaren lang een geweldige combinatie. Dat de moeders dit dan ook altijd leuk vinden is niet vreemd! Een flesje parfum doet het eigenlijk altijd goed… tenzij je de verkeerde meeneemt!

Wil je jouw moeder parfum cadeau geven, kijk dan eerst even tussen haar parfumflesjes. Zijn er sommige al bijna leeg, dan weet je wat je te doen staat!

Als je geen zin hebt om naar de parfumerie te gaan, kijk dan gewoon online naar haar parfum! Je weet al welk soort het is, dus je hoeft het alleen nog maar te bestellen. Online je parfum kopen is natuurlijk zo gebeurd en snel geleverd.

The Grape Escape Wijnpuzzel

cadeau (53)

Voor de wijnliefhebber zijn er een hoop cadeaus te vinden, van flessen en glazen tot handige tools. Niet alleen handige dingen zijn leuk om te geven, een gekheidje is natuurlijk ook leuk!

Met deze wijnpuzzel zorg je er voor dat de fles niet zo maar geopend kan worden zonder het wachtwoord in te vullen! Hierdoor zullen ze zeker even moeite moeten doen voordat ze kunnen genieten van een lekker wijntje.

De wijnpuzzel is hier te koop!

 

 

Jullie mooiste foto’s

cadeau (52)Je mooiste vastgelegde momenten tonen in een mooie fotolijst is altijd mooi. Tegelijkertijd laten zien hoeveel je van haar houdt kan ook, door ze in deze hart fotolijst te zetten.

In de fotolijst passen 13 foto’s waarmee je dus veel ruimte hebt om je hele familie in te tonen. Tip: Wil je echt indruk maken op je moeder, zet dan zelf alle foto’s er alvast in!

Het hart fotolijst is te koop op voor-thuis.nl

Deel de liefde met je moeder

cadeau (51)Wil jij je moeder echt laten zien hoe veel je van haar houdt? Deel dan je hart met elkaar, allebei een helft! Het hart zal alleen compleet zijn als jullie samen zijn.

Het hart kan je gemakkelijk bij je dragen als sleutelhanger. Waar je ook bent zo draag je haar altijd bij je. In de hartjes is het ook nog mogelijk om elkaars naam te graveren.

De gepersonaliseerde hart sleutelhangers zijn hier te koop.

Chocolade cadeau!

cadeau (49)Wil jij je moeder een speciale boodschap meegeven? Doe dat dan in chocola! Niet alleen heel lief, maar ook nog eens heel lekker! Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten cadeaus van chocolade waarvan jouw moeder zeker vrolijk zal worden.

Chocotelegram

Er zijn speciale chocotelegrams waarmee jij je moeder een leuke boodschap mee kan geven, in het doosje bevind zich jouw tekst in chocola weergegeven.

Chocoladehart

Wil jij je moeder zien hoeveel je van haar houdt? Toen haar dan je (chocolade)hart, helemaal gepersonaliseerd zoals jij het wilt. De mogelijkheid is er bijvoorbeeld om je foto er op te laten afdrukken.

Kadobon

Wil jij het anders aanpakken, geef haar dan een kadobon voor een hot chocolate massage of een workshop chocola en bonbons maken! Met deze kadobon zal zij zich zeker weten vermaken.

 

De muziekliefhebber!

cadeau (48)

Is jouw moeder een muziekliefhebber, maar houd ze stiekem ook wel een beetje van wijn? Stop met zoeken. Het ideale cadeau is hier!

Het is een hele kunst om muziek te maken met je wijnglazen, maar deze glazen zullen het iets gemakkelijker maken. Vul ze tot een streepje met de gewenste toonhoogte en spelen maar!

Beweeg je vinger rond en rond over de rand van het glas, je vinger zal afwisselend over het glas glijden. Vervolgens zal het dezelfde werking hebben als de beweging van een strijkstok van een viool.

11 Mei Moederdag! Wij helpen je op weg.

moederdag

11 Mei is het weer zo ver, Moederdag! Maar wat geef je aan een moeder die alles al heeft? Om je iets in de goede richting te helpen zal aankomende weken alles gericht zijn op de liefste moeder van de hele wereld! Er zijn tegenwoordig veel websites die de leukste cadeaus of een top 10 opstellen om je te helpen. Wij zullen er ondertussen ook de leukste cadeaus uitlichten om je zo inspiratie te geven!

Moederdagwebwinkel heeft bijvoorbeeld de leukst cadeaus van 2014 uitgelicht. Een leuke top 10 met mooie cadeaus vind je bijvoorbeeld hier.

Veel succes met het vinden van het ideale cadeau!

 

 

 

 

 

 

 

Hoezo een saaie standaard kalender?

cadeau kado (1)Hoezo altijd een saaie standaard kalender als de kalender ook gepersonaliseerd kan worden? Ontwerp online je mooiste foto’s op de kalender en creëer zo een mooi geheel.

Een leuk cadeau om de ontvanger elke maand weer te herinneren aan dat ene moment, of die ene persoon.

Een eigen kalender kan je hier maken!