Categorie: "Cadeaurecepten"

De WK-spanning komt er weer aan!

cadeau (59)Nog een klein maandje voordat de WK-gekte weer van start gaat! En dat betekend…. Alles wat oranje is weer uit de kast en op zoek naar de nieuwste oranje snufjes! 13 Juni gaan onze oranje helden van start om de prestatie van vier jaar geleden misschien wel te overtreffen. Daarbij kunnen zij wel weer een beetje steun gebruiken!

Hoe leuk is het om iemand net voor het WK een leuke oranje gadget cadeau te geven! Niet alleen voor een verjaardag, maar ook een tip  voor aankomende vaderdag! Op veel websites zijn er op dit moment pagina’s te vinden vol met WK producten.

Voetbaltaart

Een leuke binnenkomer tijdens het WK is de voetbaltaart! Gemakkelijk te maken met een handige bakvorm. Naast het WK is deze taart natuurlijk het hele jaar te gebruiken, zoals tijdens verjaardagen.

De voetbaltaart bakvorm is hier te koop.

Tapas-pakket

Hier maak je  elke tapasliefhebberzeker weten blij mee! De Tapas boek-box bestaat uit een receptenboek met 24 makkelijk te maken gerechten, traditionele Spaanse tapas, maar ook variaties daarop en kleine hapjes uit andere landen. Wat dacht je van pittig gehakt in filodeeg tot verse dadels met spek en spinazie-feta. Jam! Maar dat is nog niet alles, in de box vind je ook mooie tapasschaaltjes waarmee je de gerechtjes als echte kunstwerken kunt presenteren.

De Tapas boek-box kost € 15,95 en is verkrijgbaar bij Bruna.

Home made happiness

Je hoeft niet altijd een goede reden te hebben om iemand een cadeautje te geven. Bij verjaardagen, huwelijken en andere feestjes horen nu eenmaal cadeaus, je wordt vreemd aangestaard als je zonder komt. Maar stiekem zijn de onverwachte cadeaus vele malen leuker.

Brunchen in een grot

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? 
In het oudste stukje Nederland, midden in het Zuid- Limburgse Heuvelland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Het grottenstelsel is heerlijk verwarmd en geheel in sfeer aangekleed.

Uw zondag doorbrengen in een unieke sfeer, met een gezellig brandende open haard en meer dan 400 fonkelende kaarsen. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer zal er een vijfgangen ”Grotten-Brunch” verzorgd worden. 

Papa zijn eigen biertje

 

De meeste mannen doe je geen groter plezier dan een lekker koud biertje na het sporten of gewoon aan het eind van de werkdag. Speciaal voor de echte liefhebbers heeft Heineken de gepersonaliseerde bierfles. Voor vaderdag (en elke andere speciale gelegenheid) kun je een ‘eigen’ ontwerp maken van het bekende groene flesje. Voeg je eigen tekst toe en je hebt een heel bijzonder cadeau voor de liefste, beste, goeiste papa!

Koken met mama

Als moeder weet Nathalie Valmary als geen ander dat koken iets is voor het hele gezin. Samen boodschappen doen, lekkere dingen uitkiezen, wassen, schillen , raspen, deeg kneden: feest! Door met je kinderen te koken , leer je ze niet alleen gezond te eten en smaken te onderscheiden, maar ook om in teamverband te werken.

Maak je eigen kookboek

Gaat je zoon of dochter bijna op kamers wonen? Zorg dan dat zij goed voor zichzelf blijven zorgen, door een kookboek mee te geven. Niet zomaar een kookboek en ook geen Jamie Oliver, maar een boekje met je eigen vertrouwde, lekkere en vooral gezonde recepten. Schrijf het recept stap voor stap uit, maak er een boodschappenlijstje bij en plaats daarnaast een foto van het gerecht.

Ben jij de nieuwe cadeaublogger?

Per 1 juni 2009 stop ik met het schrijven van berichten voor dit cadeaublog. Misschien ben jij een trouwe bezoeker en zit jij vol goede ideeën om dit blog te vullen met leuke, grappige, mooie en bijzondere cadeaus? Dan kun jij je opgeven als mijn opvolger.

Jij bent verantwoordelijk voor alle berichten op dit blog. Je bepaalt zelf de rubrieken waaronder je de berichten wilt schrijven. Gemiddeld schrijf je drie berichtjes per dag, zeven dagen per week. Dat kost je per dag 30 tot 60 minuten. Er staat een kleine vergoeding tegenover, die wordt gegenereerd uit de advertenties. Hoe meer bezoekers je trekt, hoe hoger je inkomsten zijn.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar [email protected] o.v.v. cadeaublog.

Superlens voor je telefoon

De camera’s in mobiele telefoons zijn met gigantische sprongen vooruit gegaan de laatste paar jaar. Maar, het kan natuurlijk altijd beter… Met de mobiele telefoon lens van Megagadgets maak je foto’s met je mobiele telefoon als nooit tevoren. Je zult versteld staan van je eigen foto’s. De Mobile Scope Lens is een must voor iedereen die van foto’s houdt en leuk voor iedereen die een mobiele telefoon met camera heeft. Deze telescopische gsm lens zet prestatie neer waar je versteld van zult staan!