Categorie: "Verjaardag"

Is het een vogel? Is het een vliegtuigje?

cadeau (57)Nee! Het is de Mini Drone Quadcopter 2.0! De stoere mini drone is een cadeau waar menig kind (en vader) vele speeluren in kwijt kan!

Met zijn vele technische snufjes kan hij veel manoeuvres uitvoeren, zo kan je bij het starten gewoon de licht ingooien, hij stabiliseert zich namelijk automatisch. Verder heeft de drone bereik binnen een straal van 120 meter en kan hij zo’n 8 minuten achter elkaar vliegen!

Voor de echte gadgetliefhebbers is het ook mogelijk om ermee te filmen. Hoewel het niet meegeleverd is, is het wel mogelijk om een camera er op aan te sluiten.

De Mini Drone Quadcopter 2.0 is hier te koop!

Gecrashde 3D lampen!

cadeau (47)

Er zijn tegenwoordig veel verschillende slaapkamerlampen, maar wat vinden onze jongere generatie hiervan? De kleintjes zullen met deze gave 3D lampen zeker tevreden zijn! Er zijn 3D lampen in veel verschillende vormen die inspelen op de hobby of interesses.

De lampen beschikken over een wandsticker waardoor het lijkt alsof ze echt in de muur vast zitten. Verder zijn ze draadloos waardoor het nog meer 3D effect krijgt!

Verschillende soorten

Voor de sport fanatics zijn er lampen in de vorm van een voetbal, een tennisbal, een basketbal of een hockey puck! Naast de sport 3D lampen zijn ze er ook nog in de vorm van auto’s, hier is de neus van de auto dwars door de muur gecrasht. Er is de mustang, de ferrari en de classic auto!

De 3D lampen zijn hier te koop!

Maak van elk ontbijt een feestje!

cadeau

In een eerder bericht lieten we al zien hoe je je geliefde een verrassend ontbijtje kan geven, maar dat kan op nog veel meer leuke manieren! Met de Eivormen van Monkey Business maak je elk eitje net iets anders.

Maak je eitje in de vorm van een gezicht of een prachtige zonneschijn. Het eten zal zo een stuk leuker worden! De eivorm is gemaakt van siliconen en zijn gemakkelijk in gebruik, wanneer de eivorm in de pan licht hoef je alleen maar de eieren kapot te slaan in de bril of de zon. cadeau (45)Vervolgens zal het eiwit vanzelf in de vorm lopen.

De eivormen zijn te koop op Gadgethouse.nl

De iHorn, geen speaker meer nodig!

hornforiphonea__56320_zoom

Haal het beste geluid uit je iPhone! Niet door middel van een aan te sluiten speaker, maar simpelweg door er een hoorn aan vast te maken.

Hoorns worden al eeuwen gebruikt om het geluid te versterken, deze hoorn voor je iPhone kan wel tot 13 decibel komen! Het is een zeer lichtgewichte hoorn en horizontaal en verticaal bruikbaar.

Deze iHorn is hier te koop.

Ga terug in de tijd!

RockabillyCoasters2_1024x1024De ouderwetse vinylplaten zal iedereen zich nog wel herinneren, een stukje geschiedenis! Ga nu terug naar deze fiftees style door middel van deze Rockabilly onderzetters!

Elke onderzetter is bedrukt met een design van een record label. De set bestaat uit 6 verschillende onderzetters met ieder een eigen print.

De Rockabilly onderzetters zijn hier te koop.

Hoezo een saaie standaard kalender?

cadeau kado (1)Hoezo altijd een saaie standaard kalender als de kalender ook gepersonaliseerd kan worden? Ontwerp online je mooiste foto’s op de kalender en creëer zo een mooi geheel.

Een leuk cadeau om de ontvanger elke maand weer te herinneren aan dat ene moment, of die ene persoon.

Een eigen kalender kan je hier maken!

 

Ken je deze nog?!

iFoolish_Magic_Drawing_iPhone_CaseDe meeste van ons zullen het nog wel herkennen, het magnetische tekenbord! Het ouderwetse bord en een pen aan een touwtje waarmee je de leukste tekeningen kon maken. Niet tevreden? Dan haalde je gewoon de schuifknop heen en weer en je kon weer opnieuw beginnen.

Dit magische tekenbord is nu ook omgebouwd tot iPhone case. Deze handige case die je iPhone zal beschermen is niet alleen functioneel, maar vooral ook heel leuk!

Laat je jeugd weer omhoog komen! De iFoolish Magic Drawing Case is te koop bij Bestelkado.nl

Speel je apps in real life (deel 2)!

appfishing3Waar we woensdag de shooter uitlichtte is deze er ook om mee te vissen! Maak de ultime viservaring mee, gewoon in je huiskamer!

Ook bij deze hengel zit een gratis app waarin je echt aan het vissen bent.  Je kunt met de app ook kiezen voor verschillende uitdagingen en omgevingen. De hengel heeft een fantastisch sportdesign, is ergonomisch en makkelijk in gebruik.

De Fishing App hengel is geschikt voor iPhone, iPod Touch en de meeste Android apparaten. Hij is hier te koop.

 

 

 

Speel je apps in real life!

appblastera__53196_zoomHet spelen van een spelletje op je telefoon zal nooit meer hetzelfde zijn! Met dit geweer, speciaal gemaakt voor de iphone, is het net of je in het echt aan het schieten bent.

Download de gratis app en beginnen maar, kijk door het scherm van je telefoon en het is net of ze echt voor je lopen!

De appblaster is hier te koop!