Home made happiness

Je hoeft niet altijd een goede reden te hebben om iemand een cadeautje te geven. Bij verjaardagen, huwelijken en andere feestjes horen nu eenmaal cadeaus, je wordt vreemd aangestaard als je zonder komt. Maar stiekem zijn de onverwachte cadeaus vele malen leuker. Vandaag zat een vriendin van mij een klein beetje in de put en dan is het ook nog eens maandag, de dag voor een afterweekenddip. Dus tussen de bedrijven door heb ik vandaag koekjes voor haar gebakken. Het is inderdaad een kleinigheidje, maar wat een effect had het! Want attent zijn hoeft niet zo groots en eigenlijk is koekjes bakken heel erg cool. En die vriendin heeft heerlijk zitten zondigen en minstens vijf koekjes naar binnen gewerkt. Ik moet haar natuurlijk steunen dus excuseer me nu, ik moet weer verder koekjes eten.

Lees ook:Safari koekjes
Lees ook:Liefs
Lees ook:Mooi zo’n roze hangslot
Lees ook:Geluk in een koekje
Lees ook:Geen keukenprins(es)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.