Categorie: "Kleding"

Tip voor een origineel cadeau: laat iets bedrukken

Hoe vaak geven we elkaar niet een cadeaubon omdat we simpelweg niet weten waar we de ander blij mee kunnen maken? Een gemiste kans, want juist met een persoonlijk, zelf uitgezocht cadeau scoor je punten. Helemaal leuk wordt het bovendien wanneer je jouw cadeau laat personaliseren.

Tactical BBQ Gift Set!

cadeau (69)Met deze set zal je vader voortaan uitgebreid tevoorschijn komen tijdens het barbecueën! De ultieme voorbereiding is aanwezig in deze BBQ gift set. Niet een standaard schort maar met een heuse leger look zal hij voortaan achter de barbecue staan.

De vele vakjes, haakjes, en houders op het tenue zorgen ervoor dat elk barbecue gereedschap gereed staat voor gebruik. Met het special laser gestuurde gereedschap wordt het klaarmaken van gerechten nog makkelijker!

De Tactical Set is hier te koop!

11cd_tactical_bbq_apron_callouts_flat

Wilt je vader nieuwe sokken?

cadeau (62)

Naast het WK voetbal komt ook Vaderdag er aan en wat is nou leuker dan dit te combineren? Wilt hij toevallig weer een van zijn standaard cadeautjes zoals nieuwe sokken, geef hem dan deze echte voetbalschoen-sokken! Hiermee lijkt het net of hij echte voetbalschoenen aan heeft, maar is het eigenlijk gewoon een held op sokken.

Ze zijn hier te koop voor €8,69!

 

Verslaafde LEGO-bouwer?

122e_brick_slippers

Het ideale cadeautje voor je LEGO-verslaafde vrienden zijn deze LEGO pantoffels! Niet alleen omdat het ze waarschijnlijk alles van LEGO leuk vinden, maar voornamelijk omdat ze nu in een LEGO blok staan in plaats van er boven op. Elke LEGO-bouwer weet hoe pijnlijk dit is, maar dat zal nu verleden tijd zijn wanneer jij ze dit cadeau geeft.

Deze pantoffels zijn hier te koop, kijktip: er zijn nog veel meer van deze originele pantoffels te vinden!

Te gek t-shirt met mp3 houder

Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een T-shirt met een arm en een mp3 erop. Dit is het niet. De Japanse ontwerpers van Inink hebben op het T-shirt een kleine plastic houder verwerkt. De houder is erg subtiel weggewerkt in het textiel. In de houder kun je bijvoorbeeld een iPhone, Android smartphone of een MP3-speler bewaren. Het ziet er niet alleen erg leuk en grappig uit, maar het is ook nog eens praktisch. Zo heb je je favoriete muziek altijd bij de hand.

Je kleding ophangen zonder alles uit te rekken

Met de huidige kledinghangers rek je al je kleding altijd op om ze op te hangen. Met de kledinghanger 2.0, ook wel de “Stretchless” genoemd hoeft dat nu niet meer. Dit is zo’n uitvinding waarbij je kunt afvragen waarom dit nog nooit eerder is bedacht. Op het eerste gezicht lijkt het een erg stijlvolle kledinghanger. Dit is het ook, maar het is niet een kledinghanger zoals wij die al jaren gebruiken.