Categorie: "Cadeau"

Urenlang vermaak met de cadeaus van Lobbes

Houten fietsje LobbesOf we het nu hebben over mode, interieur of speelgoed één van de grote trends van het moment is ‘back to basic’. Terug naar de basis, naar de natuur, zowel qua materialen als qua look & feel. Voor de kids betekent dit dat, als tegenhanger van de iPad en andere elektronica, het authentiek houten speelgoed hoogtij viert. Speelgoed van weleer in een modern jasje gestoken.

Cadeaus voor stoere kids!

Kids van tegenwoordig… Misschien is het een vooroordeel, maar ze zijn wel wat eeeh…veeleisender geworden? Ze weten natuurlijk door het internet en door alle reclames tot in detail wat er speelt. En kom dan maar eens aanzetten met een cadeau waarmee je ze zielsgelukkig maakt. Maar vanaf nu hoef je geen paniek meer te hebben. Even surfen naar www.lobbes.nl en je komt in een walhalla van speelgoed terecht. Hier vind je alleen het allerleukste, het allertofste en het allervetste speelgoed. Succes gegarandeerd.

iTunes cadeau geven

Het is niet altijd even gemakkelijk om het goede cadeau voor iemand te vinden. Smaken verschillen en wat de één leuk vindt, vindt iemand anders helemaal niks. Een ideaal cadeau waar je iedereen blij mee maakt is de iTuneskaart. Deze tegoedkaart kan de ontvanger zelf verzilveren voor tegoed in onder andere de iTunes, App en iBooks Store. Het tegoed kun je gebruiken om de nieuwste muziek, games, boeken en nog veel meer aan te schaffen.

Altijd het juiste cadeau geven met een cadeaukaart!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man, vrouw of kind? Dan kan het vinden van het juiste cadeau erg moeilijk zijn. Smaken verschillen en wat jij leuk vindt, vindt een ander misschien wel helemaal niks. Gelukkig kun je tegenwoordig altijd het juiste cadeau geven met een cadeaukaart! Een cadeaukaart is een plastic pasje met een bepaalde waarde waarmee je kunt betalen bij diverse (online) winkels. Op Cadeaukaart.nl vind je meer dan 80 verschillende cadeaukaarten zodat je de giftcard waar jij naar op zoek bent, binnen no time vindt!

Wat zijn leuke sinterklaascadeaus?

229-lobbesHet vinden van het juiste cadeau kan een behoorlijke klus zijn, en als je op zoek bent naar inspiratie, word je hier verder geholpen. Met deze tips zal jij op een snelle en gemakkelijke manier een goed cadeau vinden voor bijvoorbeeld Sinterklaas.

De leukste schoencadeautjes

231-lobbesNog even geduld en Sinterklaas is weer in het land! Voordat de hulppieten met een grote zak cadeautjes door de schoorsteen kruipen zullen ze de komende tijd eerst wat kleinigheidjes in de schoenen van de kinderen achterlaten. En waar kunnen de hulppieten die schoencadeautjes beter vandaan halen dan bij speelgoedwinkel Lobbes?

De allergoedkoopste schoencadeautjes voor jongens

232-lobbesOp zoek naar de allergoedkoopste schoencadeautjes voor jongens? Dan ben je bij Lobbes aan het juiste adres. De hulppieten hebben tientallen cadeautjes voor je geselecteerd, zoals pennen, een vlieger, een zachte voetbal, stoere auto’s en nog veel meer. Het mooie is dat ze allemaal te koop zijn voor een zacht prijsje: voor de cadeaus betaal je tussen de 50 cent en 1,50 euro.

De allerleukste uitdeelcadeautjes

233-lobbesHeb je een grabbelton op een verjaardagsfeest, op Koningsdag of ben je gewoon op zoek naar leuke traktaties voor op school? De allerleukste uitdeelcadeautjes vind je bij Lobbes. Er zijn honderden presentjes om uit te kiezen, zowel voor jongens als meisjes en natuurlijk ook voor allebei. Of je nou op zoek bent naar pennen, ballen, lampjes, dieren of armbanden, er is voor ieder wat wils.

Polaroids direct uit je smartphone

Iemand in je omgeving die constant foto’s aan het maken is met zijn iPhone of iPod touch? Dan kan je hem of haar erg blij maken met de Impossible Instant Lab Black. Wat het is? Een polaroidprinter voor je smartphone!