Categorie: "Huisdieren"

Cadeau voor de echte man!

cadeau (75)Is jouw vader of partner een echt beest tijdens het eten? Laat hem eten uit deze echte mannenbak! De mannenbak heeft dezelfde vorm en uitstraling van een originele honden voerbak, maar dan is er de tekst ‘MAN’ op te vinden.

In de bak past prima een groot portie eten voor deze echte man. De mannenbak is magnetron- en vaatwasser bestendig en gemaakt van uitstekende kwaliteit keramiek.

De mannenbak is te koop bij deze cadeau winkel.

Maak van je huisdier een gentleman!

petbowtiebEen leuk cadeau om je huisdier een keer te verwennen (of het baasje!). Geen saaie halsband meer, maar een echte vlinderdas!

Geef je huisdier net dat beetje extra wanneer hij naar buiten gaat. Zeg nou eerlijk, jij wilt toch ook dat je er netjes bij loopt?

De vlinderdas is hier te koop, 1 size fits all!

Voederbak voor gulzige eters

green-voederbakIedereen kent wel iemand met een gulzig huisdier. Een kat of hond die binnen 10 seconden z’n hele maaltijd naar binnen schrokt.. Alsof het baasje het zelf op eet als hij zelf niet snel genoeg is.

Een leuk cadeau voor het baasjes, of op dierendag voor het huisdier zelf, is de Green voederbak. Het ontwerp is geïnspireerd op gras, waar de hond normaal ook moet zoeken naar de beloning; De gegooide tak, bal of lekkers.