Categorie: "Nieuws"

Handig: Hamburger met braille

Ondernemingen proberen vaak met iets opvallends te komen. Wij denken dat fastfoodketen dat wel bereikt heeft met hun nieuwe product: een Braille Hamburger! De sezamzaadjes worden simpelweg met een pincet op de juiste plaats op het broodje gelegd voordat deze worden gebakken. Door middel van speciale teksten kunnen blinden en slechtziende lezen welke burger ze voorgeschoteld krijgen! Dat is toch geniaal?

Een slimme oplossing voor degene die alleen nog maar via de telefoon communiceert

Het lijkt tegenwoordig al  normaal dat iedereen alsmaar op zijn of haar telefoon zit te Facebooken, Twitteren, Instagrammen of wat dan ook aan het doen is. Een normaal gesprek met een vriend(in) in een restaurant of bar is er al bijna niet meer bij zonder dat degene alsmaar op zijn mobiel zit te spelen. Stiekem doen we het zelf ook. Dit was reden genoeg voor een oplossing voor dit probleem.

DomiCopter: Pizza’s bezorg je gewoon door de lucht

Dit keer geen cadeautje, maar wel een ideale gadget voor de pizzaliefhebber onder ons. De DomiCopter bezorgt pizza’s namelijk gewoon door de lucht. Voor de huidige pizzakoeriers die nog op brommertjes bezorgen betekent dat helaas dat ze in de nabije toekomst op zoek moeten naar een nieuwe baan. De DomiCopter is een in samenwerking met Domino’s ontwikkelde drone. Deze drone bezorgt de pizza’s gewoon door de lucht.

Star trek-wapen cadeau?

Er zijn altijd mensen die iets unieks willen kopen. Dat blijkt maar weer, want tijdens een veilig is een wapen dat William Shatner gebruikte in een tv-pilot van Star Trek, verkocht voor maar liefst 231.000 dollar. Dit is omgerekend zo’n €178.000. Niet gek voor een wapen dat in 1960 al te zien was.