Categorie: "Interieur"

Jullie mooiste foto’s

cadeau (52)Je mooiste vastgelegde momenten tonen in een mooie fotolijst is altijd mooi. Tegelijkertijd laten zien hoeveel je van haar houdt kan ook, door ze in deze hart fotolijst te zetten.

In de fotolijst passen 13 foto’s waarmee je dus veel ruimte hebt om je hele familie in te tonen. Tip: Wil je echt indruk maken op je moeder, zet dan zelf alle foto’s er alvast in!

Het hart fotolijst is te koop op voor-thuis.nl

Leuk vloerkleed voor de liefhebber van natuur

Dit is echt een leuk cadeautje voor de liefhebber van natuur. Ze zeggen wel eens de natuur in huis halen, maar dat ik makkelijker gezegd dan gedaan. Met dit leuke vloerkleed in de vorm van een boomstam haal je zeker de natuur in huis. Bijkomend voordeel. In tegenstelling tot bij planten hoef je het vloerkleed geen water te geven. Dat is wel zo makkelijk.

Breng je huis tot leven met muurstickers

Je kamer een hele andere look geven hoeft niet duur te zijn. Het kan heel simpel met deze muurstickers. De stickers zijn goedkoop, van hoge kwaliteit en brengen de kamer tot leven. De stickers zijn daarnaast erg gemakkelijk op de muur te plaatsen en te verwijderen. Schoonmaken van de stickers kan gewoon met een vochtig doekje.