De leukste kindercadeaus van dit moment

Kinderen van deze tijd zijn naar mijn mening best wel verwend. Ze krijgen alles van hun ouders en worden op hun wenken bediend. Tablets en smartphones zitten nu standaard in de opvoeding. En dat is logisch, maar daarom is het juist leuk om speelgoed te geven. Speelgoed waar ze hun hersens mee kunnen kraken en hun creativiteit kunnen uiten. Ze ontdekken nieuwe dingen in de praktijk en kunnen deze de volgende keer toepassen.

Kapla

Met de blokjes van Kapla kunnen kinderen oneindig variëren. Ze kunnen torens, bruggen en huizen bouwen. De rechthoekige blokjes zijn allemaal even groot en slijten niet. Er is ook een groot Kapla-boek verkrijgbaar met allemaal verschillende bouwwerken. De blokjes zijn er in verschillende kleuren zodat er een mooi contrast ontstaat. Kapla is voor kinderen voor alle leeftijden. Bouw samen een toren en probeer hem zo lang mogelijk recht te houden. Wie het blokje trekt dat de toren om doet vallen, heeft verloren. Dit is zelfs voor volwassenen nog spannend!

Play-Doh

Kleien, welk kind vindt dat nou niet leuk. Lekker creatief bezig zijn. De klei is er in alle kleuren te vinden. Play-Doh is over de hele wereld bekend en is dan ook erg populair. Geef een kind een Minions klei-set en blijheid gegarandeerd! Ook zijn er potjes met verschillende kleuren verkrijgbaar. Hiermee kan je kind echt zijn creativiteit kwijt. Voor de meiden is er een speelset van My Little Pony. Zo kunnen ze hun eigen pony versieren. Kinderen kunnen heel goed in hun eentje spelen en kleien is daar zeker geschikt voor.

Kapla en Play-Doh zijn beide leuk en leerzaam speelgoed dat leuk is om als cadeau aan een kind te geven!

Eén reactie op “De leukste kindercadeaus van dit moment

  1. Wilma

    Toen mijn zoon jarig was waren we een weekendje weg geweest. Hij heeft er onwijs van genoten en zijn cadeaus waren top! We hadden de Kapla blokjes gegeven. Hij vond het fantastisch.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.