Met deze kindercadeaus scoor je altijd!

6628Kinderen zijn dol op ontdekken, op iets nieuws en tegelijk op het vertrouwde. Door te spelen leren ze stap voor stap de wereld om hen heen te begrijpen.

Dieren

Bij de ontdekkingstocht horen geluiden, smaken, vormen en dieren. Dieren zijn anders. Dat maakt kinderen nieuwsgierig. Dieren maken geluid, waardoor ze zich ook aangetrokken voelen en dieren zijn vaak aaibaar, wat heel interessant is om te doen. Dankzij het speelgoed van Zoef Zoef leren kinderen de vormen van de verschillende dieren kennen. Op die manier ontwikkelen ze zicht op de verschillende gedaanten. Doordat de Zoef Zoef dieren ook geluiden maken en verplaatsbaar zijn, worden ze voor de kids bijna levensecht. Dat geldt zeer zeker voor stadskinderen, die wel een hond, een kat en een vogel herkennen, maar zelden een echte koe of een paard zien. Dankzij de prachtige speeldieren leren ze het verschil te zien en te horen tussen die verschillende wezens.

Omgeving

Er is uiteraard meer dan het verschil tussen een leeuw en een zebra waar kinderen mee te maken krijgen in hun startjaren. Gelukkig speelt Hape daarop in met prachtige poppenhuizen, echte garages en keukengerei. Er zijn van die momenten dat je bij de koop van zulk speelgoed heel even wegdroomt en zelf weer kind bent. Hape helpt kinderen op weg door speelgoed waarmee ze meel kunnen mixen om een taart te bakken of leren een pizza te maken of om koekjes te bakken. Spelenderwijs leren waar je later heel veel plezier aan kunt beleven. Eenmaal zelfstandig wonend, is de lol van iedere dag eten laten komen of halen er snel van af. Wie dan weet hoe je zelf een lekker maal samenstelt, is in het voordeel. Dat geldt niet alleen voor de meiden. Zoals een gereedschapskist niet meer uitsluitend jongensspeelgoed is. Maar spelen is vooral plezier maken. Dat kan met de Hape hardloopzakken of het Mik- en Gooispel. Een houten ratel, een tamboerijn, een fluit of castagnetten worden niet altijd door ouders op prijs gesteld. Toch zijn ze belangrijk om eventuele muzikale talenten te ontwikkelen. Er is een makkelijke oplossing wanneer het kabaal te veel wordt: Doe gezellig mee.