Cadeau tips voor de allerkleinste

4343Thomas de super trein

Thomas de Trein is super populair bij de allerkleinsten. Dit van oorsprong Engels treintje verovert nog steeds kinderharten over heel de wereld. Het moedige treintje Thomas wil altijd anderen helpen, waardoor hij zelf in de problemen komt. Gelukkig vindt hij samen met zijn vriendjes-treinen altijd wel een oplossing. Het is een echt leuk groepje, Thomas en zijn team. Peuters en kleuters vinden de korte Thomas filmpjes geweldig. Thomas, maar ook Percy, Henry, Gordon en James behoren tot hun maatjes!

Logisch dat er een uitgebreid aanbod van Thomas speelgoed op de markt te vinden is. Het allerfijnste zijn de treintjes zelf en de sporen natuurlijk! Dat is meestal het begin van een echte kinderverzameling. Die verzameling is gemakkelijk uit te breiden wanneer Sinterklaas of een verjaardag er weer aankomt. Er bestaan niet alleen treintjes met muziek voor de allerkleinsten, maar ook mooie houten voertuigjes en zelfs geavanceerde zelfrijdende Thomassen op batterij met echte verlichting die sneller dan snel door de bochten gaan op het idyllische eiland Sodor. Wist je trouwens dat Thomas in 2015 70 jaar wordt? Een reden voor de speelgoedproducent om heel wat nieuw speelgoed uit te brengen. Thomas wordt nog populairder.

Thomas cadeautjes om uit te delen

Jongens en meisjes die erg veel van de treintjes houden, willen misschien bij hun verjaardag ook een uitdeelcadeautje van Thomas voor de klasgenootjes of de vriendjes van bij de opvang. Of misschien vieren deze kleine kindjes wel een feestje en willen ze graag een passend presentje aan hun kleine gasten meegeven? Had je al eens gedacht aan een Thomas uitdeelcadeautje? Op Uitdeelcadeautjes Lobbes.nl vind je heel wat inspiratie. De bellenblaas van Thomas is een heel fijn geschenkje voor een redelijke prijs. Ook het boek Thomas De Trein 100 dingen om te doen en de gymtas of etui Thomas De Trein zijn leuke verrassinkjes voor de allerkleinsten.