Urenlang vermaak met de cadeaus van Lobbes

Houten fietsje LobbesOf we het nu hebben over mode, interieur of speelgoed één van de grote trends van het moment is ‘back to basic’. Terug naar de basis, naar de natuur, zowel qua materialen als qua look & feel. Voor de kids betekent dit dat, als tegenhanger van de iPad en andere elektronica, het authentiek houten speelgoed hoogtij viert. Speelgoed van weleer in een modern jasje gestoken.

Houten speelgoed

Gegarandeerd urenlang speelplezier in de houten keukentjes, met de houten poppenhuizen, muziekinstrumenten en loopfietsen, dat weten ze bij Lobbes.nl, expert in Spelen, Genieten en Ontwikkelen, als geen ander. De online shop biedt, naast een enorm aanbod in Wonen en Boeken, een keur aan speelgoed, waarvan een groot deel, toenemend in populariteit, gemaakt van hout.

Kleine presentjes

Een aparte sectie van de shop is bovendien gewijd aan kleine cadeautjes voor een fijn prijsje. Grabbeltonpresentjes of, voor wanneer het weer de tijd van het jaar is, schoencadeautjes. Van kwartet en theeservies tot rugzak en legpuzzel. Die kleintjes verrassen, was nog nooit zo eenvoudig.

Kinderboeken

En waarom zou je nog uren voor de TV zitten als je ook kunt genieten van kidsklassiekers als Jip & Janneke, Kikker, Dikkie Dik of Rupsje Nooitgenoeg? Voor de allerkleinste, vanaf zeven maanden tot vijf jaar, heeft Lobbes alle bekende titels en enkele verfrissende, interessante toevoegingen in het assortiment. Spelenderwijs hun woordenschat vergroten was nog nooit zo leuk en naar bed zonder verhaaltje is er binnenkort niet meer bij!