Leuke kinderspellen voor de Kerstdagen!

houtenspeelgoed

Als het aan de kleintjes ligt, weten ze wel wat ze voor kerst willen. Er zijn vast lange wensenlijstjes samengesteld en speelgoedgidsen verknipt. De kerstman krijgt het nog druk met zijn inkopen. Om hem een handje te helpen, heeft Lobbes.nl een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan kinderspeelgoed samengesteld.

Beginnend bij rammelaars en bedmobiels voor de allerkleinsten en uiteenlopend tot speeltenten, kaptafels en keukentjes voor de zelfstandige kids. Met kleine cadeautjes voor in de kerstsok en giga cadeaus om uit te pakken op kerstochtend.

En dan is er Tiptoi, een vernieuwend speel- en leersysteem van Ravensburger, waarmee kinderen zelfstandig kunnen spelen. Met een elektronische pen kunnen ze een afbeelding of tekst aantippen, waarna de bijbehorende geluiden of tekst te horen zijn. Zo leren ze op een interactieve manier over de leukste onderwerpen. Afgelopen jaar werd Tiptoi terecht al verkozen tot Speelgoed van het jaar. Een aanrader om die kleintjes spelenderwijs te laten leren.

Alles gevonden, in het winkelmandje gesleept en online besteld bij één webshop; de kerstman hoeft de deur eigenlijk niet eens meer uit. Maar ho ho ho eens even, hij komt al die cadeaus toch wel persoonlijk brengen?