Categorie: "Zomer"

Zoku Slow Giant Lolly Maker

Warme zomerdagen, hoge temperaturen: tijd voor een ijsje dus! Wat is nou leuker dan zelf een ijsje maken? Dit kan je nu doen met de Zoku Slow Giant Lolly Pop Maker. Met de Zoku Giant Lolly Pop Maker maak je in een handomdraai grote ronde ijsjes die super leuk zijn om te eten! Het maken van deze ijsjes is erg gemakkelijk, maar hoe werkt het precies?

Doorzichtige kajak!

Zie je het al voor je? Heerlijk boven het heldere water ronddobberen en door jouw kajak naar beneden kijken wat er allemaal gebeurt op de bodem en rondkijkend naar de vissen die onder je door zwemmen. Dat kan als je de Molokini bezit dit is namelijk een schitterende doorzichtige kajak!

Drijvende ping pong tafel

Dit is een ideaal cadeau voor in de zomer. Lekker in het zwembad met een vriend of vriendin pingpongen. Nu alleen nog wachten op het goede weer. Met deze tafeltennistafel kun je in het warme weer actief bezig zijn zonder dat je het te heet krijgt. Daarnaast is het in het water ook nog eens erg leuk om te doen.

Lekker je eigen ijsjes maken!

Zoku heeft een leuk, nieuw product op de markt gebracht, genaamd de Quick Pop Maker. Met de Zoku Quick Pop Maker maak je in een handomdraai de vrolijkste en vooral ook lekkerste ijsjes. Het is heel makkelijk en leuk. Met de Zoku Quick Pop Maker kun je de kinderen zelf hun favoriete ijsjes laten maken. Bijkomend voordeel, je kunt de ijsjes ook erg gezond maken.

Laat uw kinderen zich vermaken met deze gigantische strandbal

Éen ding is zeker, met deze strandbal zul je zeker opvallen op het strand. Daarnaast zullen de kinderen zich zeker heel goed kunnen vermaken. De strandbal is identiek aan de wel bekende strandballen die de stranden al jaren sieren. Toch is er een groot verschil. Dit is namelijk een strandbal van maar liefst 350 cm in doorsnee.