Categorie: "Algemeen"

Tip voor een origineel cadeau: laat iets bedrukken

Hoe vaak geven we elkaar niet een cadeaubon omdat we simpelweg niet weten waar we de ander blij mee kunnen maken? Een gemiste kans, want juist met een persoonlijk, zelf uitgezocht cadeau scoor je punten. Helemaal leuk wordt het bovendien wanneer je jouw cadeau laat personaliseren.

Leuke kinderspellen voor de Kerstdagen!

houtenspeelgoed

Als het aan de kleintjes ligt, weten ze wel wat ze voor kerst willen. Er zijn vast lange wensenlijstjes samengesteld en speelgoedgidsen verknipt. De kerstman krijgt het nog druk met zijn inkopen. Om hem een handje te helpen, heeft Lobbes.nl een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan kinderspeelgoed samengesteld.

Cadeau tips voor de allerkleinste

4343Thomas de super trein

Thomas de Trein is super populair bij de allerkleinsten. Dit van oorsprong Engels treintje verovert nog steeds kinderharten over heel de wereld. Het moedige treintje Thomas wil altijd anderen helpen, waardoor hij zelf in de problemen komt. Gelukkig vindt hij samen met zijn vriendjes-treinen altijd wel een oplossing. Het is een echt leuk groepje, Thomas en zijn team. Peuters en kleuters vinden de korte Thomas filmpjes geweldig. Thomas, maar ook Percy, Henry, Gordon en James behoren tot hun maatjes!

Bloes D.I.Y.

Veel oude blouses over en geen idee wat je een vrouw cadeau moet doen? Maak een leuk pakketje met je oude blouses en het DIY boek ‘Bloes’. Waarschijnlijk kun jij dan mooi meeprofiteren van al het moois wat gemaakt wordt van je blouses.

Tijd om te griezelen!

Het is weer tijd om te griezelen. De dagen worden donkerder en Halloween komt eraan. Daarom heb ik vandaag voor jou gezocht naar het leukste halloween product. Om cadeau te geven of gewoon om voor jezelf te kopen natuurlijk ;-)

Bouw je knikkerachtbaan!

Spacerail_HR__Copy_Deze super vette knikkerbaan is een droom voor ieder kind, vooral onder de jongens. Maar let op, deze knikkerbaan is geen kinderspel! Voor de ouders is het net zo leuk. Deze knikkerbaan is voor de echte professionals!

Knippen en plakken met Intertoys Speelboek

1989Het Intertoys Speelboek is weer uit. Het boek waar ieder kind naar verlangd in de periode voor de feestdagen. Want zeg nou eerlijk, jij maakte vroeger toch ook een collage van al het speelgoed dat je graag zou willen krijgen van Sinterklaas of de Kerstman? 

Unieke retro gadget

retro-touch-speaker_1Terug naar de jaren 80… In een jasje van nu! Want het design van deze nostalgische speaker gaat dan misschien wel terug in de tijd, hij houdt jouw juist helemaal bij de tijd! Dit is het leukste cadeau voor iedereen die van retro houdt, of natuurlijk van gadgets! 

De gadget voor een perfect eitje

Beepei (1)Vind jij het ook zo lekker als de eieren precies goed gekookt zijn, maar vind je het lastig om de tijd in te schatten? Dan is dit de ideale gadget voor jou! Een temperatuur sensor houdt in de gaten wanneer het water kookt en vanaf dat moment begint de timer af te tellen totdat jou eitje perfect is.

Ikea’s Papershop

papershop ikeaVorige week gaf ik je tips over het inpakken van cadeau’s. Want soms is inspiratie bij het inpakken van cadeautjes gewoon ver te vinden. Vandaag zag ik dat Ikea een papershop heeft gelanceerd waar ze cadeaupapier, -verpakkingen en decoratie verkopen. En geloof me, dit wil je zien!