Gouden combinatie

Als kind was ik echt helemaal weg van mijn Gameboy. Ik kun me uren vermaken met Tetris of Super Mario, waarbij mijn ouders dus ook eindelijk eens rust hadden. Ik heb daarna nooit meer zo’n liefde gevonden als mijn Gameboy. Hij wist het enkele jaren vol te houden, maar de tand des tijds deed hem de das om. Naar mate ik ouder werd kwamen er wel Playstations en Xbox-achtige apparaten, maar nooit gaven ze de voldoening die de Gameboy mij gaf. Tot voorkort … ik leerde mijn smartphone kennen. Het was echt liefde op het eerste gezicht, we hebben elkaar ook niet meer losgelaten sinds die tijd. We gaan overal samen heen, kunnen uren kletsen, maken grappige foto’s, tja…we zijn onafscheidelijk. Maar mijn smartphone kent ook mijn oud zeer. Ze weet van mijn eerste liefde af en accepteert dit op een bijzondere manier. Met als hoogtepunt haar nieuwe hoesje, die ze gister heeft aangeschaft. DIT IS LIEFDE!
Gameboy hoesje voor je Iphone, verkrijgbaar bij modemusthaves voor €14,95

Lees ook:iPhone DIY
Lees ook:*Winnen* Retro telefoonhoesjes
Lees ook:Theedoeken die praten
Lees ook:Mam, mag ik eten in de iglo?
Lees ook:Handgemaakte iPhones 5 hoes in camera style

Eén reactie op “Gouden combinatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.