Categorie: "Vriendinnen en andere vrouwen"

Het cadeau wat het altijd goed doet!

cadeau (54)Vrouwen en parfum, al jaren lang een geweldige combinatie. Dat de moeders dit dan ook altijd leuk vinden is niet vreemd! Een flesje parfum doet het eigenlijk altijd goed… tenzij je de verkeerde meeneemt!

Wil je jouw moeder parfum cadeau geven, kijk dan eerst even tussen haar parfumflesjes. Zijn er sommige al bijna leeg, dan weet je wat je te doen staat!

Als je geen zin hebt om naar de parfumerie te gaan, kijk dan gewoon online naar haar parfum! Je weet al welk soort het is, dus je hoeft het alleen nog maar te bestellen. Online je parfum kopen is natuurlijk zo gebeurd en snel geleverd.

Deel de liefde met je moeder

cadeau (51)Wil jij je moeder echt laten zien hoe veel je van haar houdt? Deel dan je hart met elkaar, allebei een helft! Het hart zal alleen compleet zijn als jullie samen zijn.

Het hart kan je gemakkelijk bij je dragen als sleutelhanger. Waar je ook bent zo draag je haar altijd bij je. In de hartjes is het ook nog mogelijk om elkaars naam te graveren.

De gepersonaliseerde hart sleutelhangers zijn hier te koop.

Hoe goed is jouw smaak?

C9ZT5588-smallIemand een belevenis cadeau geven is een dubbel zo leuk. Jij geeft iemand een origineel cadeau, maar als je het goed doet mag je zelf nog mee ook! de welbekende win-winsituatie. Er zijn vele belevenissen in verschillende prijsklassen, een cadeau wat zeker een leuke herinnering zal geven.

Voor de vrouwen is bijvoorbeeld een high tea heel leuk, maar in het donker is misschien nog veel leuker! Omdat je niets ziet, proef en ruik je veel meer van de High Tea. Je sluit af met een raadspel over wat er gegeten en gedronken is in het donker.

Deze belevenis is hier verkrijgbaar voor €40,-