Categorie: "Advertorial"

Cadeaus koop je online!

Een cadeau kopen in een winkel is zó 2012! Tegenwoordig zijn er honderden cadeauwinkels online te vinden. Vaak hebben deze een veel breder assortiment, vind je het geschikte cadeau sneller en ben je goedkoper uit.

Het is origineler

Ben je het zat om geld, cadeaubonnen of andere cliché cadeaus te geven? Dan is het tijd om online te gaan! Online cadeauwinkels hebben namelijk vaak veel leukere cadeaus. Geef bijvoorbeeld in plaats van een “hebbedingetje”, een ervaring zoals een dagje uit, een likeur workshop of een spannende survivaltocht met husky’s!

ADV: Op zoek naar een origineel cadeau?

Een origineel cadeau geven… Het lijkt vandaag de dag steeds moeilijker te worden. Gelukkig er is nu een leuke site waarop de meest originele cadeautips staan! Het team van Originele Cadeautips zoekt continue naar de nieuwste trends op cadeaugebied. Op de site staan cadeautips voor elke gelegenheid. Van een verjaardagscadeau tot een cadeau voor sinterklaas of kerst, voor iedere ontvanger of gelegenheid vind je er een leuke en originele cadeautip!

Ben jij de nieuwe cadeaublogger?

Per 1 juni 2009 stop ik met het schrijven van berichten voor dit cadeaublog. Misschien ben jij een trouwe bezoeker en zit jij vol goede ideeën om dit blog te vullen met leuke, grappige, mooie en bijzondere cadeaus? Dan kun jij je opgeven als mijn opvolger.

Jij bent verantwoordelijk voor alle berichten op dit blog. Je bepaalt zelf de rubrieken waaronder je de berichten wilt schrijven. Gemiddeld schrijf je drie berichtjes per dag, zeven dagen per week. Dat kost je per dag 30 tot 60 minuten. Er staat een kleine vergoeding tegenover, die wordt gegenereerd uit de advertenties. Hoe meer bezoekers je trekt, hoe hoger je inkomsten zijn.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar [email protected] o.v.v. cadeaublog.

ADV: Laat je kind niet vallen

Als ouder moet je er niet aan denken dat je kind iets overkomt. Toch breng je je kind nog te vaak onbewust in gevaar. Zo laat maar liefst 80% van de ouders hun kind wel eens alleen op het balkon spelen, gebruiken 3 van de 5 ouders geen raamslot, en laat 20% hun baby wel eens alleen op de commode liggen.