Cadeaus voor stoere kids!

Kids van tegenwoordig… Misschien is het een vooroordeel, maar ze zijn wel wat eeeh…veeleisender geworden? Ze weten natuurlijk door het internet en door alle reclames tot in detail wat er speelt. En kom dan maar eens aanzetten met een cadeau waarmee je ze zielsgelukkig maakt. Maar vanaf nu hoef je geen paniek meer te hebben. Even surfen naar www.lobbes.nl en je komt in een walhalla van speelgoed terecht. Hier vind je alleen het allerleukste, het allertofste en het allervetste speelgoed. Succes gegarandeerd.

Bij Lobbes.nl selecteer je eenvoudig op geslacht, leeftijd en prijs. Ben je op zoek naar iets gaafs voor een stoer jongetje van 6 – 8 jaar? Dan doe je er op z’n zachtst gezegd verstandig aan met iets van Hot Wheels aan te komen. Al vele tientallen jaren beheerst dit speelgoed de schappen en dat is natuurlijk niet zomaar. Met Hot Wheels kun je stunten, scheuren en eindeloos fantaseren. De voertuigen zien er ontzettend snel een stoer uit; precies waar een jongetje van 6 – 8 op zit te wachten.

Heb je nog een feestje voor zo’n stoere vent in diezelfde leeftijdscategorie, dan is het ook zeker weten scoren met iets van Playmobil politie. Laat de fantasie maar de vrije loop met deze Politie City Action-lijn. Heftige achtervolgingen naspelen, boeven inrekenen en uiteraard als eerste ter plaatse zijn als er een ongeluk is gebeurd met…een voertuig van Hot Wheels? Combineren maar, want alles kan en Lobbes.nl maakt het mogelijk.

Dit keer dus de stoere mannetjes voor het voetlicht, maar ook voor meiden is er zat te krijgen bij Lobbes. Enne…we hebben het nu wel steeds over stoere mannen, maar stoere meiden zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd om te spelen en vooral te genieten van Hot Wheels of Playmobil City Action.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.