Categorie: "Verpakking"

Papa zijn eigen biertje

 

De meeste mannen doe je geen groter plezier dan een lekker koud biertje na het sporten of gewoon aan het eind van de werkdag. Speciaal voor de echte liefhebbers heeft Heineken de gepersonaliseerde bierfles. Voor vaderdag (en elke andere speciale gelegenheid) kun je een ‘eigen’ ontwerp maken van het bekende groene flesje. Voeg je eigen tekst toe en je hebt een heel bijzonder cadeau voor de liefste, beste, goeiste papa!

Mooie doos voor mooie spullen (of prullen)

Vrouwen houden van kleine spulletjes, mannen noemen het vaak prulletjes. Maar hoe je het ook noemt, het is voor iedereen het beste om die kleine dingetjes bij elkaar op te bergen. Het scheelt rommel, het scheelt ergernis en je raakt minder snel iets kwijt. Help je moeder, vrouw of vriendin met het opruimen van haar prul/spulletjes door een mooi opbergdoosje cadeau te geven.

Lekker plakken

Bij een verjaardag, jubileum of ander feestje wil je natuurlijk met het leukste cadeautje van allemaal aankomen. Ben je niet helemaal zeker van je presentje, dan kun je het altijd nog het allerleukst inpakken. Je kunt dan, net als de meeste mensen, kiezen voor prachtig gedecoreerd inpakpapier, maar houd eens een keer het papier sober en ga voor vrolijk plakband.

Mama, niet onder mijn bed kijken!

Het is weer bijna moederdag. De dag dat alle moeders aangenaam verrast worden door de meest bizarre creaties van hun kroost. Zelf gekleide vaasjes, tegeltjes met dikke klodders(vaak nog niet geheel gedroogde) verf, beesten van wc-rollen en een paar verlepte bloemen uit eigen tuin. Je hebt er helemaal niets aan, maar het komt uit een goed hart en de kinderen hebben echt vreselijk hun best gedaan om moeders te verrassen: Mama, je mag niet onder mijn bed kijken, daar ligt een cadeautje voor jou!

Ben jij de nieuwe cadeaublogger?

Per 1 juni 2009 stop ik met het schrijven van berichten voor dit cadeaublog. Misschien ben jij een trouwe bezoeker en zit jij vol goede ideeën om dit blog te vullen met leuke, grappige, mooie en bijzondere cadeaus? Dan kun jij je opgeven als mijn opvolger.

Jij bent verantwoordelijk voor alle berichten op dit blog. Je bepaalt zelf de rubrieken waaronder je de berichten wilt schrijven. Gemiddeld schrijf je drie berichtjes per dag, zeven dagen per week. Dat kost je per dag 30 tot 60 minuten. Er staat een kleine vergoeding tegenover, die wordt gegenereerd uit de advertenties. Hoe meer bezoekers je trekt, hoe hoger je inkomsten zijn.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar [email protected] o.v.v. cadeaublog.

Bloemen of blaadjes voor je i-Pod

 

Meestal kom ik door speurwerk in tijdschriften, op internet of door het kijken van televisie op cadeauideeën, maar soms worden goede ideeën gewoon in mijn schoot geworpen. Zo wees Wendy mij op haar website met i-Pod en camerahoesjes. Natuurlijk eerst even gaan kijken en ik ben het met haar eens. Ze zijn erg leuk!

Ontwerp je eigen cadeaukaart

Bij de Hema kun je online je eigen cadeaukaart ontwerpen. Er is keuze uit diverse kaders waaraan je een eigen foto en tekst  kunt toevoegen. Op die manier maak je toch nog iets bijzonders van een cadeaukaart. En de ontvanger vindt bij de Hema altijd wel iets van zijn of haar gading.

Lantarentjes

Maak je eigen sprookje met de papieren lantarentjes van Jurianne Matter! Verlicht je huis of je zomerse tuinfeest met deze toverlantarentjes. Stuur ze als uitnodiging, wenskaart, als lichtje in donkere tijden… Je tekst schrijf je gewoon op de boven- en onderrand. De uitgestanste ‘kaart’ op A5 formaat vouw je vrij simpel tot rond feestlichtje. Het past om een hoog glas (diam. max. 5,5 cm) met daarin een waxinelichtje.

Papier maakt het cadeau

Een cadeau wordt pas echt een cadeau als het mooi is ingepakt. Als je niet zo heel creatief bent met linten, kralen en veren, dan moet je het hebben van een mooi papiertje. Bij Juffrouw Zonder Zorgen kun je terecht voor heel bijzonder cadeaupapier. Dan zijn die linten en veren helemaal niet meer nodig.

Dit cadeau krijg je niet zomaar!

Een cadeau krijgen is leuk. Een origineel cadeau krijgen is nog leuker. Maar soms heb je toch gewoon het liefste geld als cadeau. Bijvoorbeeld wanneer je een groot feest geeft ter ere van je 30e, 40e of 50e verjaardag of bij je huwelijk. Zo’n feest kost veel geld en het is prettig als de gasten allemaal een kleine bijdrage leveren. Geld geven is op zich niet zo heel erg leuk, maar er zijn heel veel originele manieren om het te geven en dat maakt het wel weer leuk.