Categorie: "Buiten"

Tactical BBQ Gift Set!

cadeau (69)Met deze set zal je vader voortaan uitgebreid tevoorschijn komen tijdens het barbecueën! De ultieme voorbereiding is aanwezig in deze BBQ gift set. Niet een standaard schort maar met een heuse leger look zal hij voortaan achter de barbecue staan.

De vele vakjes, haakjes, en houders op het tenue zorgen ervoor dat elk barbecue gereedschap gereed staat voor gebruik. Met het special laser gestuurde gereedschap wordt het klaarmaken van gerechten nog makkelijker!

De Tactical Set is hier te koop!

11cd_tactical_bbq_apron_callouts_flat

Zet die barbecue maar aan!

cadeau (66)Het mooie weer is weer aanwezig en dus ook het barbecue gevoel begint weer te stijgen. Dit in combinatie met Vaderdag brengt natuurlijk het ideale cadeau! Alles wat te maken heeft met barbecues is op dit moment interessant.

Een Weber brikettenstarter is een (betaalbaar) cadeautje wat hem zeker op zal vrolijken, zo kan de barbecue gemakkelijk aangestoken worden en kan het barbecueën snel beginnen! Bij dit pakket bevinden zich ook al de premium briketten van Weber.

De Weber brikettenstarter is bij deze gadget webshop te krijgen voor €28,90

Is het een vogel? Is het een vliegtuigje?

cadeau (57)Nee! Het is de Mini Drone Quadcopter 2.0! De stoere mini drone is een cadeau waar menig kind (en vader) vele speeluren in kwijt kan!

Met zijn vele technische snufjes kan hij veel manoeuvres uitvoeren, zo kan je bij het starten gewoon de licht ingooien, hij stabiliseert zich namelijk automatisch. Verder heeft de drone bereik binnen een straal van 120 meter en kan hij zo’n 8 minuten achter elkaar vliegen!

Voor de echte gadgetliefhebbers is het ook mogelijk om ermee te filmen. Hoewel het niet meegeleverd is, is het wel mogelijk om een camera er op aan te sluiten.

De Mini Drone Quadcopter 2.0 is hier te koop!

Al klaar voor het barbecue seizoen?

823757_Weber_s_Burger

Nadat we al enkele mooie dagen gehad hebben, zal de barbecue vast al eens naar buiten zijn gehaald. Maar hoe ging dat nou? Niet tevreden over zijn of haar kookkunsten of wil hij zelf juist veel leren? Geef dan een kookboek van Weber cadeau!

Weber heeft veel verschillende kookboeken waarbij de beste recepten worden uitgelicht. De ontvanger van een Weber kookboek zal dan ook zeker zoet zijn voor aankomende zomer.

De Weber kookboeken vind je op voor-thuis.nl voor €14,95

 

Groter is altijd leuker!

725533xBuiten spelen 2.0, met deze gigantische opblaasbare bowlingset zal buiten spelen net een stukje anders zijn!

Met de 73cm hoge kegels zal er zeker een hoop plezier beleefd worden. Leef je uit op elke manier, gooien, rollen, schieten! Ook heel leuk voor spelletjes met grote groepen zoals kinderfeestjes.

Omdat ze opblaasbaar zijn kunnen ze overal worden gebruikt. De XL bowling attributen kunnen hier gekocht worden.

Zijn eigen helicopter!

4891813_859468Geef hem de leiding over zijn eigen cockpit! Met de Sky Wizard helikopter van Silverlit zal hij zeker een tijdje niet meer binnen te vinden zijn. Dan maakt hij zijn vlieguren buiten op straat!

Met een bedieningsafstand van 15 meter is de lucht zijn terrein! De Sky Wizard van Silverlit is oplaadbaar via de controller en geeft ruim 20 minuten speelplezier met ongeveer 20 minuten opladen.

De Silverlit Sky Wizard en vele andere afstandbestuurbare apparaten zijn onder andere hier te koop

Balkon BBQ

Heb je geen tuin, maar wel een balkon en je wil toch graag barbecueën met houtskool? Deze houtskool barbecue kan je gewoon aan je balkon hangen. Super handig. Met een simpele klik bevestig je de barbecue al op de balkonrand. De barbecue is ideaal voor als je niet veel ruimte hebt.