Colofon

Cadeau blog.nl is een site die je informeert en inspireert over de leukste cadeaus. Of het nu gaat om leuke budgetcadeautjes, bijzondere excentrieke cadeaus of de laatste trends, je vindt het allemaal hier. Cadeautjes zijn nu eenmaal top en maken mensen vrolijk, want er is niets leuker dan cadeaus krijgen en weggeven. Dus ben je op zoek naar een cadeautje voor een verjaardag, jubileum, geboorte of gewoon for fun, wij helpen je graag op weg.

De redactie van het Cadeau blog is in handen van Frank. Vanuit zijn werk en passie is hij uren per dag op internet te vinden en komt hierbij heel veel inspiratie voor cadeaus tegen. Omdat een cadeautje verzinnen niet altijd makkelijk is, deelt hij hier de leukste cadeaus die hij tegenkomt.

Kom je zelf iets bijzonders, grappigs, interessants of juist heel belachelijks tegen, mail dit dan naar [email protected]. Wij zijn altijd benieuwd naar jullie ideeën.

Cadeau.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van uitgeverij Blog.nl, dat ruim 80 themablogs omvat, het netwerk trekt maandelijks zo’n 3,7 miljoen unieke bezoekers.

Adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

 

robot-hoofd

(blog-beheerder Frank, in vermomming)