Maak van elk ontbijt een feestje!

In een eerder bericht lieten we al zien hoe je je geliefde een verrassend ontbijtje kan geven, maar dat kan op nog veel meer leuke manieren! Met de Eivormen van Monkey Business maak je elk eitje net iets anders.

Maak je eitje in de vorm van een gezicht of een prachtige zonneschijn. Het eten zal zo een stuk leuker worden! De eivorm is gemaakt van siliconen en zijn gemakkelijk in gebruik, wanneer de eivorm in de pan licht hoef je alleen maar de eieren kapot te slaan in de bril of de zon. Vervolgens zal het eiwit vanzelf in de vorm lopen.

De eivormen zijn te koop op Gadgethouse.nl

Lees ook:Hoe wil jij je eitje?
Lees ook:Eieren koken zonder water
Lees ook:Taart met een boodschap
Lees ook:Het onbijtje op bed, maar dan net iets anders…
Lees ook:Retro Gloeilamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.