Zoku Slow Giant Lolly Maker

Warme zomerdagen, hoge temperaturen: tijd voor een ijsje dus! Wat is nou leuker dan zelf een ijsje maken? Dit kan je nu doen met de Zoku Slow Giant Lolly Pop Maker. Met de Zoku Giant Lolly Pop Maker maak je in een handomdraai grote ronde ijsjes die super leuk zijn om te eten! Het maken van deze ijsjes is erg gemakkelijk, maar hoe werkt het precies?

Je kunt de Zoku Slow Giant Lolly Pop Maker vullen met heerlijke sap, yoghurt of limonade om vervolgens de mal in de vriezer te plaatsen. Binnen een handomdraai heb je heerlijke ijsjes. De siliconen houder van de Giant Lolly Pop Maker heeft een lipje en dit maakt het gemakkelijk de ijsjes uit de houder te halen, waardoor je deze niet onder de warme kraan hoeft te houden! De Zoku Slow Giant Lolly Pop Maker is de ideale tool om met het hele gezin, familie of vrienden leuke ijsjes te maken en samen te genieten van deze koude versnapering.  Hij is verkrijgbaar voor €22,95. Er zijn ook andere versies beschikbaar voor leuke vormpjes.

Lees ook:Lekker je eigen ijsjes maken!
Lees ook:Sushi Maker | Sushi maken is nog nooit zo makkelijk geweest
Lees ook:Zelf ijs maken!
Lees ook:Attent door genot op een stokje
Lees ook:Bye bye glühwein, hello hot Campari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.