Uniek gevormde fruitschalen

la Chaise Longue heeft een aantal zeer leuke en exclusieve, design fruitschalen ontworpen. Deze fruitschalen zijn een zeer mooie aanvulling voor in huis. Daarnaast zijn ze ook erg praktisch. Er zijn drie verschillende modellen. De Waves, Schommel en Slinger. Zo kan je kiezen welke leuk bij jou past. De schalen zijn te koop op gadgethouse.nl.

 

 

 

 

Dit is de fruitschaal schommel. Zoals je kunt zien is het een zeer leuke schommel voor fruit. De schommel is zo gemaakt dat je goed kunt zien welk fruit erin zit. Deze fruitschaal schommel zal in ieder geval zeker opvallen in je huis. De La Chaise Longue fruitschaal schommel kost €24,90.

 

 

 

 

Dit is de Waves fruitschaal. Een zeer exclusieve fruitschaal in leuke vorm. Net zoals de schommel fruitschaal zal deze schaal ook zeker opvallen. Daarnaast is de Waves fruitschaal wat goedkoper dan de fruitschaal schommel. De Waves fruitschaal kost namelijk €15,90.

 

 

 

Last but not least is deze fruitschaal in de vorm van een slinger. Ideaal voor bijvoorbeeld sinaasappels. Voor €24,90 heb je een hele stijlvolle fruitschaal in de vorm van een slinger voor in huis. Met deze schalen is het geen schande om het fruit even te laten liggen. Al is het natuurlijk wel heel erg gezond om dagelijks fruit te eten.

 

 

 

 

Lees ook:De leukste manier om fruit weer aantrekkelijk te maken
Lees ook:Leuk vloerkleed voor de liefhebber van natuur
Lees ook:Feestje? Daar horen slingers bij!
Lees ook:Decoratie voor de muur
Lees ook:Hart voor het Groene Hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.