Schoenenbbq

Heb jij jezelf ooit wel eens afgevraagd of er misschien een verborgen Victor&Rolf, Karl Lagerfeld of Hugo Boss designtalent in jou zit? Hmmm, nooit over nagedacht. Nou dan wordt het hoogste tijd om dit te ontdekken en wel via je eigen schoen!

Het schoenenmerk Puma heeft namelijk een nieuwe concept de schoenenbarbeque genaamd, Ja, je begrijpt het al: jij bent in charge over hoe jouw sneaker er uit moet gaan zien. Dus denk jij dat jij een unieke schoen kan ontwerpen? Dan moet je zeker even hier gaan schoenenbbq-en.

 Het leuke hieraan is dat je dus een volledige uniek schoen maakt met jouw kleuren en stof combinaties. Net als in een restaurant krijg je een menu "virtueel" voorgeschoteld en kan je keuzes maken uit verschillende schoeningrediënten.

Dus vind jij dat je zelf een cadeautje verdient, dan is dit een oplossing, Maar ook is dit  een leuk cadeau (maar PRIJZIG, dus denk er hierbij aan dat je dit als een groepscadeau kan geven) om aan je vrienden te geven die een shoenenverslaving hebben: jeij geeft dan zeker een schoen die deze nog niet heeft……

 Foto: flickr

Lees ook:Zelf ontworpen voor jouw Valentijn
Lees ook:Wat gaat er in de schoen?
Lees ook:Schoen in een knikkerzak?
Lees ook:Je eigen zak van Sinterklaas
Lees ook:Lekker gewoon gebleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.