Schoen in een knikkerzak?

 

Voor kleine en goedkope cadeautjes kun je heel goed terecht bij Ikea. Neem nou deze knikkerzakjes in diverse kleuren voor slechts € 1,99. Daar kun je ze zelf niet voor maken… Maar hoe geef je dit nou als schoencadeau?

Zoals ik donderdag 13 november al schreef over schoencadeautjes; het zijn grapjes van Zwarte Piet. Dus in plaats van het cadeautje in de schoen te doen, doe je een keer de schoen in het cadeautje. Uw kinderen zullen het een geweldige grap vinden. Zeker als je zelf verbaast uitroept: "Nou ja, wat een gekke Piet."

Zijn de schoenen van uw kind aan de maat en passen deze niet in de knikkerzak, dan kunt u het zakje altijd nog vullen met wat chocoladecentjes.

prijs: € 1,99 | foto: ikea.nl

Lees ook:Vind je schoen op je nieuwe kompas
Lees ook:Wat gaat er in de schoen?
Lees ook:Opwindbare badbeestjes in je schoen
Lees ook:Schoen in je schoen
Lees ook:Help, een muis in mijn schoen

2 reacties op “Schoen in een knikkerzak?

  1. Zita

    Ik ben op zoek naar de knikkerzakken van Ikea. Nu heb ik ze net gebeld maar zij zeggen ze niet te hebben. Wellicht worden ze verkocht als een ander soort zakjes…? Kun je mij zeggen op welke afdeling ze te vinden zijn??
    Groetjes, Zita

      /   Beantwoorden  / 
    1. Karin Hulsebosch

      Beste Zita,

      De knikkerzakjes die ik bij Ikea heb gevonden, zijn de “Fabler opbergtassen”. Ze worden verkocht onder artikelnummer:30132810 en ze zijn te vinden bij de kleine opbergers voor de kinderkamer. Succes!

      Karin Hulsebosch

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.