Olielamp als projector

In de wintermaanden wordt het in Nederland nu eenmaal vroeg donker en hebben wij allemaal behoefte aan een lichtje. Aangezien wij ook nog eens van gezelligheid houden, zit je met kaarsen of olielampen als cadeau altijd goed. Deze nieuwe olielamp Lumen past qua vormgeving en materiaal prima in elk interieur. De projectie die hij tijdens het branden afgeeft, maakt de lamp extra bijzonder.

Lumen is een vernieuwende olie lamp die ook fungeert als schaduw projector. Zodra dat hij brand, geeft Lumen een zachte schaduw op de muur, hoe verder de Lumen van de muur af staat hoe groter de schaduw. Er is keuze uit vier verschillende boomsoorten.

Door het bewegen van de vlam, beweegt de schaduw zacht heen en weer. Heel mooi om te zien. Lumen is gemaakt van staal en kunstof voet om beschadiging te voorkomen op gevoelige oppervlakten. Elke Lumen wordt geleverd met een vulling  die 17 uur brandt. Nieuwe vullingen zijn na te bestellen via Poaa.nl. Tevens los bij te bestellen is een muurplankje van RVS waar de Lumen stevig op kan worden gezet.

prijs: € 49,00 | bron/foto: poaa.nl

Lees ook:Chocolade lamp van Alexander Lervik
Lees ook:Retro Gloeilamp
Lees ook:Bewaar je wijn in een druiventros
Lees ook:Maak een uniek kwartetspel
Lees ook:Knuffel, lamp en design in één

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.