Maak een uniek kwartetspel

Als je op zoek bent naar een origineel en zelf gemaakt cadeau, dan is dit wat voor jou. Op KwartetCadeau kun je namelijk zelf een uniek kwartetspel ontwerpen. Zo kun je zelf foto’s en teksten op het kwartetspel zetten. Dit kun je geheel volgens eigen inbreng doen, waardoor het kwartetspel helemaal naar eigen smaak gemaakt wordt.

Het werkt heel simpel. In vier stappen heb je al je eigen kwartetspel. Je hoeft je alleen aan te melden, je eigen foto’s selecteren, de  kaarten maken en vervolgens bestellen. De foto’s zijn eenvoudig en snel te uploaden en vervolgens kun je deze naar de kaarten slepen. Bij elke foto kun je zelf een leuke tekst verzinnen. Dit kun je net zo lang doen totdat het kwartetspel helemaal naar je zin is. Binnen 5 tot 10 werkdagen wordt het spel geleverd.

De kaarten zijn van extra groot formaat en zijn gemaakt van speelkaartenkarton. Daardoor kun je niet door de kaarten heen kijken. Daarnaast zijn de kaarten afgewerkt met linnenlaminaat. Dit zorgt ervoor dat de kaarten extra stevig zijn, niet snel verkleuren en vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Elke set kaarten wordt geleverd in een mooi doosje met losse deksel.

Het kwartetspel is hier te maken.

 

 

 

Lees ook:Ontwerp je eigen iPhone 4 hoesje
Lees ook:Blomus Tea-Jay
Lees ook:Zijn eigen whiskey pakket
Lees ook:Zelf ontworpen voor jouw Valentijn
Lees ook:MixeeMe | ontwerp je eigen 3D cartoon karikatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.